Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bonus de vacanţă pentru cititorii revistei Săptămâna Financiară - Suplimentul ?Prima casă?

Bonus de vacanţă pentru cititorii revistei Săptămâna Financiară - Suplimentul ?Prima casă?

Bonus de vacanţă pentru cititorii revistei Săptămâna Financiară - Suplimentul ?Prima casă?
10 Aug 2009   •   15:01


Săptămâna Financiară -revista de business nr. 1 a României - aduce luni, 10 august, pentru cititorii săi fideli, un bonus de vacanţă: Suplimentul ?PRIMA CASĂ. Cele mai bune oferte bancare pentru acest program?.
Cele 38 de pagini ale suplimentului gazduiesc informatii detaliate despre procesul de achizitie sau constructie a unei case cu credit bancar obtinut in cadrul programului?Prima casa?. Potentialii beneficiari si dezvoltatorii pot gasi lista completa a actelor necesare pentru obtinerea creditului, pasii pentru obtinerea finantarii, dar si lista actelor notariale care trebuie intocmite.
Sectiunea dedicata legislatiei explica normele emise de autoritati, prezentate in logica fireasca a etapelor necesare obtinerii creditului si achizitiei unui apartament sau a unei ?case pe pamant?.
|n capitolul dedicat ?Sfaturilor utile?, Echipa Sfin va arata care sunt riscurile la care va expuneti si va ofera recomandari concrete pentru a va orienta mai usor in hatisul legislativ al programului. O evaluare corecta, realista a locuintei pe care doriti sa o cumparati, supravegherea ratei dobanzii, contractarea unei firme autorizate, alegerea ofertei bancare optime sunt doar cateva dintre indrumarile care va vor sprijini in demersul dvs.
Pentru cei tentati de dobanda redusa a creditelor ipotecare garantate de stat, SFIN indica cheltuielile suplimentare pe care le implica un astfel de contract: avans de minimum 5% din pretul locuintei, depozit bancar reprezentand trei rate lunare, dar si costul legalizarii actelor, comisionul agentului imobiliar sau alte costuri suplimentare la banca.
Pot beneficia de creditul ?Prima Casa? proprietarii de teren? Cat va dura programul? Cetatenii romani care lucreaza in strainatate pot obtine un credit ipotecar? Dar cei care doresc sa-si construiasca o casa in regie proprie? Sunt doar cateva exemple din setul de ?intrebari frecvente? pregatite de redactorii SFIN, care va vor lamuri in privinta aspectelor mai putin mediatizate de catre initiatorii Programului ?Prima casa?.

SFin.ro

×
Subiecte în articol: prima casa saptamana financiara
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close