Antena 3 Actualitate Cultură Ce spune ministrul Culturii, despre posibilitatea închiderii castelului Bran

Ce spune ministrul Culturii, despre posibilitatea închiderii castelului Bran

de M.Z.    |    07 Aug 2017   •   15:10
Ce spune ministrul Culturii, despre posibilitatea închiderii castelului Bran
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Muzeul Naţional Bran nu se închide, a declarat ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, el afirmând că a ajuns la un acord cu proprietarii imobilelor care găzduiesc muzeul, anunţă Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, într-un comunicat transmis luni. 

"Muzeul Naţional Bran nu se închide. Am discutat cu reprezentanţii proprietarilor Ansamblului Vama Medievală, care găzduieşte Muzeul, şi am ajuns la un acord pentru prelungirea termenului până la care patrimoniul acestuia ar trebui mutat. Avem la dispoziţie 9 luni pentru a găsi o nouă casă patrimoniului ce se află în posesia Muzeului Naţional Bran şi contăm în acest efort pe sprijinul autorităţilor locale" a declarat ministrul Lucian Romaşcanu, citat în comunicat. 

Potrivit sursei citate, ministrul Culturii a avut sâmbătă, la Bran, o întrevedere cu reprezentanţii proprietarilor imobilelor ce găzduiesc Muzeul Naţional Bran. În urma acestei întâlniri, reprezentanţii proprietarilor au fost de acord cu prelungirea până la data de 25 mai 2018 a termenului până la care patrimoniul muzeului să fie relocat, mai informează Biroul Comunicare şi Dialog Social al MCIN. 

Citiți și Lovitură pentru turismul din România. Castelul Bran ar putea fi închis

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Bran Castelul Bran

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close