Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cel mai proaspăt politician în blogosferă: Luminiţa Anghel

Cel mai proaspăt politician în blogosferă: Luminiţa Anghel

Cel mai proaspăt politician în blogosferă: Luminiţa Anghel
28 Oct 2008   •   12:45

Luând exemplu de la alţi politicieni, Luminiţa Anghel, proaspăt candidată din partea PSD pentru un loc în Camera Deputaţilor, şi-a făcut blog. Artista consideră că astfel oamenii o vor putea cunoaşte mai bine. ?M-am apucat de scris pentru a vă lăsa să mă descoaseţi.? spune cântăreaţa în descrierea blogului ei.
Artista explică motivele pentru care a intrat în politică alături de PSD. ?Am intrat in politca pentru ca m-am saturat sa stau pe margine si sa ii las pe altii sa aleaga in locul meu. Vreau sa vorbesc in numele meu si al celor care sunt ca mine. NU pot sa stau pe margine si sa privesc cu ochi carcotasi cum altii fac ?ce e bine? pentru mine. Vreau sa ma implic. Am ales PSD-ul pentru ca este un partid mare si puternic, care are la baza principiile egalitatii si dreptatii sociale, care lupta pentru un sistem de protectie sociala si pentru ca sper ca o sa se tina de promisiune, sa ma sprijine in proiectele mele.?
Deşi a intrat în blogosferă de pe 20 octombrie, site-ul Luminiţei nu a avut foarte mulţi vizitatori, judecând după numărul mic de comentarii (numai trei), la postările sale.
Luminiţa Anghel va candida din partea PSD în colegiul 25 din Bucureşti. Ea se va lupta cu Elena Udrea (PDL), Cătălin Zmărăndescu (PNG-CD) şi Munteanu Radu Horaţiu (PNL).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Luminita Anghel
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close