Antena 3 CNN Actualitate Cultură Felicia vă oferă: ?De la rahitism la zona Zoster? al 4-lea volum al colecţiei ?Nutriţie şi Biotratamente?!

Felicia vă oferă: ?De la rahitism la zona Zoster? al 4-lea volum al colecţiei ?Nutriţie şi Biotratamente?!

Felicia vă oferă: ?De la rahitism la zona Zoster? al 4-lea volum al colecţiei ?Nutriţie şi Biotratamente?!
27 Oct 2009   •   20:34

Revista Felicia v` ofer` joi, 29 octombrie, ?Boli [i disfunc]ii ale organismului ? De la rahitism la zona Zoster?, ultimul volum al colec]iei ?Nutri]ie [i biotratamente?. Volumul 4 al lucrării ?Nutriţie şi biotratamente? finalizează secţiunea dedicată descrierii celor mai frecvente boli, precum şi a celor mai potrivite tratamente naturiste pentru acestea. Aveţi astfel un dicţionar complet, de la abces la zona Zoster, pentru afecţiunile care vă pot afecta sănătatea şi soluţii concrete pentru a le depăşi.

?Două linguriţă de ulei de măsline pe zi pentru sănătatea inimii, struguri pentru inhibarea dezvoltării tumorilor, coacăze pentru îmbunătăţirea memoriei şi atenuarea artritei? sunt doar câteva din recomandările lui Phyllis A. Balch, aflate la îndemnâna oricui. Pe lângă recomandările de produse naturale, vitamine şi plante care vă protejează sănătatea, a treia parte a lucrării este dedicată remediilor şi tratamentelor complementare, de la acupunctură la hidroterapie şi de la terapie cu lumină la yoga.

Lucrarea lui Phyllis A. Balch s-a vândut în întreaga lume în peste 7 milioane de exemplare. În cele 4 volume vă sunt prezentate cele mai importante tipuri de nutrienţi, suplimente alimentare şi plante medicinale, precum şi o descriere a peste 300 de disfuncţii şi probleme de sănătate, împreună cu cele mai eficiente metode de tratament. Este o carte care sintetizează milenii de medicină naturistă, de experimente şi înţelepciune nutriţională. Tocmai de aceea, este bestseller în domeniul ei!

Succesiunea volumelor colecţiei ?Nutriţie şi Biotratamente?:

Vol 1 - Boli şi disfuncţii ale organismului (de la ABCES la AVORT) ? din 8 octombrie
Vol 2 - Boli şi disfuncţii ale organismului (de la BĂTĂTURI la GUTĂ) ? din 15 octombrie
Vol 3 - Boli şi disfuncţii ale organismului (de la HALIDOZĂ la PURPURĂ) ? din 22 octombrie
Vol 4 - Boli şi disfuncţii ale organismului (de la RAHITISM la ZONA ZOSTER) ? din 29 octombrie

Preţul pachetului revistă + cartea ?Nutriţie şi biotratamente ? volumul 4? este de 8.5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 29 octombrie (numărul 171) a revistei Felicia.

Daca nu aţi reusit să achiziţionaţi primele 3 volume ale colecţiei ?Nutriţie şi Biotratamente?, le puteţi comanda sunând la numărul de telefon 021/311.05.06!
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close