Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fiica lui Ion Dacian: Directorul Teatrului de Operetă ar trebui să demisioneze (VIDEO)

Fiica lui Ion Dacian: Directorul Teatrului de Operetă ar trebui să demisioneze (VIDEO)

Fiica lui Ion Dacian: Directorul Teatrului de Operetă ar trebui să demisioneze (VIDEO)
Sursa foto: Elena Dacian
21 Sep 2009   •   22:11

Fiica adoptivă a lui Ion Dacian, Elena, îi cere directorului de la Teatrul Naţional de Operetă să-şi dea demisia. Mâhnită de cele auzite în ultima vreme, aceasta vrea înapoi de la Răzvan Ioan Dincă şi bustul tatălui său, pe care l-a donat în 1996 instituţiei.

Ce se întâmplă la Teatrul Naţional de Operetă este strigător la cer. Asta ne-a declarat Elena Dacian, fiica celui a cărui nume îl poartă instituţia.

?Am ascendentul moral să-i cer să părărsească această instituţie pe care nu are pricepere să o conducă?, a declarat Elena Dacian.

Elena îşi aminteşte cu nostalgie cum era atmosfera pe vremea când tatăl său era la conducerea Operetei. Şi oftează atunci când se gândeşte că Răzvan Ioan Dincă vrea să transforme Operata în cabaret.

?De când a venit el în această instituţie, au fost numai scandaluri. Un lucru este cert: manifestă un real dispreţ faţă de Operetă?, a adăugat Elena Dacian.

Şi Crina Matei este de aceeaşi părere cu fiica lui Ion Dacian. Crina îl mai acuză de ceva pe domnul director. ?Cum este posibil ca un astfel de personaj, care nici măcar nu ştie să ortografieze corect cuvântul "mi", să conducă o instituţie de cultură şi să hotărască soarta unor oameni?.

Directorul spune însă că Elena nu are niciun drept să comenteze. ?Nu este angajata a Teatrului National de Operetă, nu are niciun raport de muncă, nu are nicio legatură cu Teatrul Naţional de Operetă?, a declarat Răzvan Ioan Dincă.

Şi Elena Dacian are un mesaj pentru Răzvan Ioan Dincă. ?Să facă rost de bustul care l-am dăruit operetei să-l lipească şi să-l trimită înapoi!?



Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close