Antena 3 CNN Actualitate Cultură Financiarul oferă un best-seller despre fenomenul Vladimir Putin!

Financiarul oferă un best-seller despre fenomenul Vladimir Putin!

Financiarul oferă un best-seller despre fenomenul Vladimir Putin!
05 Feb 2009   •   00:13

Financiarul şi Editura Litera vă oferă vineri, 6 februarie, o analiză strălucită a ?fenomenului? Putin şi a rolului-cheie pe care Rusia îl joacă pe scena politicii mondiale. ?Oricine îl subestimează pe dl. Putin, fie că e din Vest, fie din Rusia, o face pe propriul risc?, este avertismentul pe care Michael Stürmer, reputat istoric şi analist politic, îl dă cititorilor săi în cartea ?Putin şi noua Rusie?. Volumul este o relatare autorizată şi documentată, din interiorul sistemului, despre ?ţarul de la Kremlin?, o analiză inteligentă şi argumentată a schimbărilor pe care ?Era Putin? le-a adus Rusiei, şi în egală măsură o lectură captivantă, provocatoare şi incitantă pentru cititorul obişnuit.
Bărbatul cu privirea de gheaţă, temut de marile puteri ale lumii, în prezent primul ministru al Rusiei, s-a născut în 1952 la Sankt Petersburg, iar biografia sa este fascinantă. Nepot al bucătarului lui Lenin si Stalin, absolvent al Universităţii de Drept din oraşul natal, maestru de judo, vorbitor a trei limbi străine, fostul membru KGB a condus destinele celei mai întinse ţări de pe glob între 2000 şi 2008, în calitate de preşedinte. A fost desemnat de prestigioasa revistă Time ?personalitatea anului 2007? pentru extraordinara pricepere de lider şi pentru că a redat Rusiei demnitatea şi forţa politică pe plan internaţional.
Care este în prezent interesul său naţional? Avem astăzi Rusia pe care o merităm? Va deveni Rusia o forţă de stabilitate sau una producătoare de turbulenţe? |ncotro merge Rusia după ?Era Putin?? Sunt doar câteva dintre subiectele pe care Michael Stürmer le-a discutat, faţă în faţă, cu cel considerat unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Dincolo de politicianul abil şi tacticianul desăvârşit, fostul preşedinte este pentru Stürmer un comunicator strălucit şi un manipulator şiret.
?Să vorbeşti cu Putin este o experienţă inegalabilă. Nu există nici un secretar care să ia notiţe şi cu atât mai puţin vreun consilier care să intervină din când în când. Putin este omul care vede în mare, dar căruia nu îi scapă nici amănuntele, punând fiecare detaliu într-un context mai larg, mai ales când e vorba de petrol, gaz şi conducte. Dar este şi un manipulator şiret. Comunicarea, a spus el odată, este profesia sa?, afirmă Stürmer în cartea sa. Michael Stürmer, profesor de istorie, fost consilier în anii '80 al cancelarului Helmut Kohl, s-a impus ca unul dintre cei mai reputaţi analişti ai situaţiei politice actuale. Este corespondent al cotidianului berlinez ?Die Welt? şi autor al mai multor cărţi, dintre care ?The German Empire, 1870?1918? şi ?Allies Divided?,
Pachetul ziar + carte ?Putin şi noua Rusie? costă 12 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 6 februarie a Financiarului.
?Putin şi noua Rusie? este un best-seller internaţional pe care Financiarul, cel mai tânăr cotidian economic, îl oferă cititorilor săi. Alături de Almanahul Crizei si Ghidul Marilor Contribuabili, Financiarul a lansat proiecte editoriale distincte şi de anvergură: colecţia de articole Harvard Business Review, Enciclopediile Marea Istorie Ilustrată a Lumii şi Descoperă Lumea plus colecţia Ghiduri Turistice Vizuale. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a Intact Media Group.
Financiarul.com

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close