Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gala APTR: Emisiunea "Reporter Special", coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut premiul cel mare

Gala APTR: Emisiunea "Reporter Special", coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut premiul cel mare

Gala APTR: Emisiunea "Reporter Special", coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut premiul cel mare
Sursa foto: Reporter Special
26 Mai 2009   •   14:03

Cei mai buni oameni de televiziune şi cele mai bune producţii din domeniu au fost recompensate, luni seară, la Gala Premiilor Naţionale de Televiziune, acordate de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR). Cea de-a 19-a ediţie s-a desfăşurat la Teatrul Naţional Bucureşti.

Premiul cel mare al ediţiei din acest an al Premiilor APTR a fost acordat emisiunii "Reporter Special", coordonată de Vlad Petreanu.



"Reporter Special" abordează subiecte inedite şi spectaculoase din toate ariile de interes. Emisiunea difuzează, săptămânal, reportaje care surprind problemele românilor din ţară şi de peste hotare.

În viziunea realizatorului Vlad Petreanu, scopul emisiunii este "acela de a prezenta România reală".

În cadrul galei de luni, Antena 3 a fost premiată, pentru al treilea an consecutiv, la secţiunea cel mai bun jurnal de ştiri.

Printre marii câştigători din acest an ai premiilor APTR s-au mai aflat Mircea Badea - premiul la categoria "One Man Show" şi Dana Grecu, pentru talk-show-ul La Ordinea Zilei.

De asemenea, prezentatorii Observatorului de la ora 19, de la Antena 1, Sandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă, au fost marii câştigători ai secţiunii "Televedetele Anului".



Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close