Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gheorghe Dinică va fi înmormântat vineri, la cimitirul Bellu. Trupul său a fost depus la Biserica Icoanei

Gheorghe Dinică va fi înmormântat vineri, la cimitirul Bellu. Trupul său a fost depus la Biserica Icoanei

Gheorghe Dinică va fi înmormântat vineri, la cimitirul Bellu. Trupul său a fost depus la Biserica Icoanei
Sursa foto: gheorghe dinica
10 Noi 2009   •   23:21

Gheorghe Dinică va fi înmormântat vineri, la Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiştilor. Trupul neînsufleţit al artistului va fi depus, miercuri, la Biserica Icoanei din Capitală. Potrivit Mediafax actorul va fi înmormântat lângă mormântul Mariei Tănase.

Înainte de funeralii, trupul artistului va fi depus în foaierul Teatrului Naţional.

Una din aleile principale ale cimitirului Bellu va purta numele actorului Gheorghe Dinică, potrivit Administraţiei Cimitirelor din cadrul Primăriei Capitalei. Detaliile legate de funeraliile actorului urmează să fie stabilite miercuri de familia acestuia.

Gheorghe Dinică s-a stins din viaţă marţi, la vârsta de 75 de ani.

Cunoscutul actor a fost internat în spital pe 22 octombrie, fiind diagnosticat cu bronhopneumonie severă şi o afecţiune renală. Iniţial, medicii au vorbit de o uşoară ameliorare a stării sale de sănătate, dar după mai multe zile petrecute în spital şi în ciuda eforturilor depuse de doctori, Gheorghe Dinică nu a răspuns tratamentului administrat.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dinica cimitirul bellu actor
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close