Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ghidul vârstelor femeii, numai cu revista FELICIA - joi, 27 august

Ghidul vârstelor femeii, numai cu revista FELICIA - joi, 27 august

Ghidul vârstelor femeii, numai cu revista FELICIA - joi, 27 august
26 Aug 2009   •   14:50

Cum poţi face faţă responsabilităţilor zilnice legate de familie, carieră şi sănătate, Felicia îţi vine în întâmpinare cu ajutorul cărţii ?Cele şapte vârste ale femeii?, scrisă de dr. Rosemary Leonard, dintre cei mai buni specialişti britanici în problemele de sănătate ale femeilor.

Volumul oferit de Felicia este un ghid util, care te va însoţi, cu informaţii detaliate, sfaturi practice şi recomandări profesioniste, de-a lungul fiecărei etape a vieţii. Fie că este vorba de probleme de sănătate, familie, dietă, exerciţii fizice sau frumuseţe, cartea te ajuta să iei deciziile corecte, pentru tine şi pentru familia ta.

Deşi scrisă de un medic, lucrarea este concepută pe înţelesul tuturor, fără să abunde în termeni de specialitate. In ciuda complexităţii temelor abordate, ŤCele şapte vârste ale femeiiť nu se adresează numai persoanelor care se confruntă cu probleme, ci tuturor femeilor preocupate de sănătatea lor şi care ştiu că este mai bine să previi decât să tratezi. ?Este o carte pe care o pot citi cu plăcere şi care le va fi de folos şi fiicei şi mamei tale?, susţine dr. Rosemary Leonard. Cartea prezintă etapele dezvoltării fizice normale a femeii, de la pubertate la post-menopauză. ?Să ştii la ce să te aştepţi în fiecare etapă a vieţii te ajută să faci faţă cu mai mare uşurinţă schimbărilor? consideră dr. Leonard.

Fiecare capitol include informaţii esenţiale privind alimentaţia, stilul de viaţă, problemele hormonale, afecţiunile fizice, îngrijirea pielii şi a părului, în funcţie de vârstă. Cititoarele pot afla, de pildă, cum să-şi ajute fiicele să treacă mai uşor prin transformările fizice şi emoţionale aduse de anii dificili ai pubertăţii şi adolescenţei, cum să evite pe cât posibil stresul cotidian şi să-şi menţină echilibrul şi starea de bine în ciuda transformărilor hormonale prin care trec în timpul menopauzei sau cum să se bucure de libertatea regăsită la vârsta pensionării, rămânând active şi independente. Autoarea nu evită subiecte delicate cum ar fi impactul pe care divorţul îl poate avea asupra copiilor, legătura dintre tulburările de alimentaţie ale adolescentelor şi sănătatea mintală sau sau schimbările prin care trec femeile în perioada de tranziţie spre menopauză.

?Femeile au atât de multe răspunderi în viaţă: sunt mame, surori, soţii, bucătari, profesoare, asistente, bancheri, fermieri, filantropi. Aceste roluri se desfăşoară concomitent, iar femeile trebuie să jongleze cu toate, pentru a se asigura că viaţa personală şi cea de familiei se îmbină armonios?, susţine dr. Leonard.

Veţi afla din volumul oferit de Revista Felicia că:
 ADHD (Deficitul de Atenţie şi Hiperactivitate) afectează de de nouă ori mai mulţi băieţi decât fete, în timp ce discalculia (reducerea capacităţilor de asimilare a abilităţilor matematice) afectează mult mai multe fete decât băieţi
 Anorexia nervoasă poate afecta fetiţele chiar de la vârsta de 5 ani, iar bulimia nervoasă va afecta 4 femei din 100
 Artrita reumatoidă (boală autoimună, care atacă articulaţiile) este de trei ori mai frecventă la femei

Cu o experienţă medicală de peste 20 de ani, dr. Rosemary Leonard este în acelaşi timp o prezenţă constantă în emisiunile BBC şi colaborează cu numeroase reviste dedicate femeilor - Express, Woman&Home, Tesco Healthy Living.

Pachetul revista + volumul ?Cele şapte vârste ale femeii? costă 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 27 august (numărul 162) a Feliciei.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ?ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Indicele Glicemic, 100 reţete Montignac, Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise)

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close