Antena 3 CNN Actualitate Cultură Iris şi Maia Morgenstern au electrizat sibienii

Iris şi Maia Morgenstern au electrizat sibienii

Iris şi Maia Morgenstern au electrizat sibienii
04 Iun 2007   •   09:08

Iris, Felicia Filip, Maia Morgenstern şi alţi mari artişti au închis duminică cea de a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Mii de oameni au umplut până la refuz Piaţa Mare a oraşului ca să asiste la un spectacol de excepţie. Nu au venit singuri. Invitatul de onoare al trupei a fost actriţa Maia Morgenstern.

Un alt oaspete de onoare al serii a fost Felicia Filip, care a cântat câteva dintre piesele incluse pe ultimul său album, după care a electrizat mulţimea cântand piesele compuse împreună cu Iris. Imediat după concert deasupra pieţei s-a declanşat o adevarată ploaie de foc care a durat mai bine de 20 de minute.

Publicul prezent în Piaţa Mare din centrul oraşului a fost încântat de spectacol. Festivalul a fost încheiat in mod oficial de primarul Sibiului Klaus Johanis.

Festivalul International de Teatru este cel mai mare eveniment înscris în programul Sibiu - Capitala Culturală Europeană. De altfel, festivalul, prin amploarea pe care o are, a cântarit greu în desemnarea Sibiului drept Capitală Culturală a Europei în acest an.

Antena 3

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close