Antena 3 CNN Actualitate Cultură Jurnalul Naţional îi cheama pe fanii Michael Jackson la Ultimate Tribute ? o proiecţie pe Casa Presei Libere

Jurnalul Naţional îi cheama pe fanii Michael Jackson la Ultimate Tribute ? o proiecţie pe Casa Presei Libere

Jurnalul Naţional îi cheama pe fanii Michael Jackson la Ultimate Tribute ? o proiecţie pe Casa Presei Libere
17 Sep 2009   •   21:26

Pe 20 septembrie, Nova Music/Sony Music si Jurnalul National ii cheama pe fanii Michael Jackson in Piata Presei Libere pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Pop.

Duminica, la ora 18.30, fanii artistului au pentru ultima data sansa sa il vada pe idolul lor in concert, intr-o proiectie inedita pe Casa Presei Libere. Cele mai bune videoclipuri din cariera Regelui Pop si concertul sustinut in 1992 la Bucuresti se vor vedea altfel decat pana acum!


Fanii cantaretului vor fi si primii care vor putea cumpara CD-ul ?Michael Jackson-Number Ones?, care va fi lansat luni, 21 septembrie, impreuna cu editia speciala de colectie a Jurnalului National (precum si alte titluri din discografia artistului, ca ?Thriller: 25?, ?Bad?, ?Dangerous?, ?Live in Bucharest: The Dangerous Tour? sau box-ul de colectie ?The Ultimate Collection?). ?Billie Jean?, ?Thriller?, ?Beat It?, ?Dirty Diana? sau ?Smooth Criminal? sunt doar cateva dintre hiturile adunate pe discul ?Michael Jackson ? Number Ones?. Muzica lui va ramane pentru totdeauna!

Evenimentul este organizat de Nova Music in colaborare cu Jurnalul National si sustinut de Primaria Sectorului 1 si Den Braven Romania. Parteneri media: Music Channel si Radio Romania.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jurnalul National michael jackson
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close