Antena 3 CNN Actualitate Cultură Michel Montignac - ?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? - din 21 MAI, din nou pe piaţă, numai cu revista Felicia!

Michel Montignac - ?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? - din 21 MAI, din nou pe piaţă, numai cu revista Felicia!

Michel Montignac - ?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? - din 21 MAI, din nou pe piaţă, numai cu revista Felicia!
20 Mai 2009   •   16:38

Revista Felicia oferă din nou cititoarelor sale prilejul de a afla secretele dietei elaborate de celebrul nutriţionist Michel Montignac. Astfel, în urma succesului avut la prima apariţie cu revista Felicia, volumul ?Mănânc, slăbesc şi mă menţin?, a fost reeditat şi va însoţi ediţia din 21 mai al Revistei Felicia, cu un tiraj dublu.

?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? este un ghid extraordinar pentru orice persoană preocupată de corpul şi de sănătatea sa. Cartea este scrisă într-un limbaj accesibil, cu numeroase reprezentări grafice, rezumate şi tabele recapitulative. ?Ambiţia cărţii este de a ajuta cititorii să decopere că pot mânca mai bine, făcând alegerile alimentare potrivite, nu numai pentru a deveni mai supli, dar mai ales pentru a regăsi acel nivel de sănătate satisfacător, pe care să îl poată păstra pentru totdeauna?, susţine autorul.

Două capitole distincte tratează Metoda Montignac precum şi cele două faze de derulare a acesteia. Dincolo de argumentele ştiinţifice, veţi fi surprinşi de recomandările concrete şi sfaturile uşor de urmat. Indiferent că este vorba de o masă în oraş sau acasă, de un picnic sau o recepţie, cartea vă oferă soluţiile potrivite pentru a vă simţi bine şi a evita frustrările dietelor obişnuite.
Veţi afla din cartea savantului francez care este mecanismul producerii kilogramelor în plus, cum evităm pierderea vitaminelor, care este greutatea ideală sau cum putem reduce colesterolul. ?Metoda Montignac nu este Ťpentruť disocierea alimentelor ci, mai mult, pentru asocierea lor ? a celor cu indice glicemic mare cu produsele care au indice scăzut. În plus, nu cantitatea alimentelor contează, ci calitatea acestora. Deci, nu ne îngrăşăm pentru că mâncăm prea mult, ci pentru că alegem greşit alimentele?, a explicat Michel Montignac în cadrul Conferinţei Felicia.
Montignac dedică o atenţie specială alimentaţiei copiilor, a vegetarienilor sau a femeilor care fac eforturi să slăbească. De asemenea, cartea cuprinde reţete îmbietoare care vă vor ajuta să pregătiţi mâncăruri sănătoase şi delicioase.
Poate nu vă vine să credeţi, dar spuma de ciocolată, vinete gratinate sau musaca sunt reţete recomandate de dieta Montignac. Pentru cei neîncrezători, Montignac a consacrat un capitol criticilor aduse metodei sale, dar şi rezultatelor studiilor ştiinţifice care îi dovedesc viabilitatea şi eficienţa.
Pachetul revista +? Mănânc, slăbesc şi mă menţin? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 21 mai (numarul 148) al revistei ?Felicia?.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Nelu Ploieşteanu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme şi nu le-am mai pus înapoi, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close