Antena 3 Actualitate Cultură Mioara şi Gina Lincan ? cea mai bună muzică de petrecere, de la Felicia

Mioara şi Gina Lincan ? cea mai bună muzică de petrecere, de la Felicia

09 Sep 2009   •   09:42
Mioara şi Gina Lincan ? cea mai bună muzică de petrecere, de la Felicia

Revista Felicia vă oferă începând de joi, 10 septembrie, cele mai frumoase cântece de petrecere, în interpretarea unui duet extraordinar - Mioara şi Gina Lincan.

Cele două interprete, mamă şi fiică, sunt renumite pentru talentul, dar şi pentru emoţia, pasiunea şi respectul cu care cântă repertoriul lăutaresc. Albumul ?Cântece de petrecere?, produs de OVO Music, include 17 dintre cele mai îndrăgite melodii printre care ?Nimeni nu-mi bate obrazul?, ?Asta-i viaţa la ţigani?, ?Lumea mă invidiază?, ?Doamne, cum te duce viaţa?.

Mioara Lincan, ?regina muzicii lăutăreşti?, a început să cânte de la 7 ani, la nunţile la care îşi însoţea părinţii. La 20 de ani era deja ?un nume? în lumea muzicii de taraf. ?Am făcut prima înregistrare la Electrecord, cu formaţia Toni Iordache, cel mai mare ţambalist al României. În decurs de cinci ani, am mai scos încă patru discuri şi aşa am devenit cunoscută pe piaţa muzicală?, a declarat interpreta într-un interviu pentru Revista Felicia. Au urmat ani de spectacole şi concerte, în ţară şi în străinătate - Israel, Germania, Olanda, SUA -, alături de mari artişti precum Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Ştefan Bănică Senior, Loredana Groza sau Cristina Stamate. O lungă perioadă de timp a fost plecată peste hotare, în Olanda. După ce s-a întors, i-au trebuit doar patru ani pentru a scoate încă şase albume. ?Asta este o satisfacţie pentru mine şi deja culeg roade. Pe unde particip, la nunţi, în fiecare sâmbătă, lumea se bucură că am revenit pe scenă?.

Talentul şi dragostea faţă de muzică sunt constantele familiei Lincan. Soţul Mioarei, Marin Lincan, este un mare violonist, iar cei trei copii - Giani, Paula şi Gina - sunt renumiţi virtuoşi. Giani, un ţambalist de excepţie şi profesor de muzică, este stabilit în Olanda. Cele două fete, Paula şi Gina, sunt printre cele mai apreciate interprete de muzică lăutărească din România. Gina Lincan a moştenit de la mama ei şi talentul de a compune. Anul trecut, Gina a lansat trei albume, unul dintre acestea ? Te pup şi pa?, fiind în întregime compus de ea.

În această toamnă, familia Lincan pregăteşte tuturor fanilor o supriza deosebită. ?Din 22 septembrie vom intra în studio, cu piese instrumentale şi solişti, şi vom înregistra un album-surpriză pentru Sărbători, împreună cu cei mari cântăreţi şi actori, album care va conţine toate genurile muzicale?, a afirmat Mioara Lincan pentru revista Felicia.

Preţul pachetului revista + CD ?Mioara şi Gina Lincan ? Cântece de petrecere? este de 7 lei. CD-ul se distribuie împreună cu ediţia din 10 septembrie (numărul 164) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi ale muzicii lăutăreşti (Nelu Ploieşteanu, Panseluţa Feraru) şi carte ?ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Indicele Glicemic, 100 reţete Montignac, Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise)

RevistaFelicia.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close