Antena 3 CNN Actualitate Cultură Mircea Badea: NU am gripă porcină! Acum ne putem îmbolnăvi împreună! (VIDEO)

Mircea Badea: NU am gripă porcină! Acum ne putem îmbolnăvi împreună! (VIDEO)

Mircea Badea: NU am gripă porcină! Acum ne putem îmbolnăvi împreună! (VIDEO)
03 Noi 2009   •   16:02

Mircea Badea a anunţat pe blogul său că nu are gripă porcină. Asta după ce, în cursul zilei de marţi, a spus că Institutul Cantacuzino nu a furnizat rezultatul analizelor sale din cauza aglomeraţiei.

"Am primit telefonic rezultatul. E negativ. Deci, nu am gripa porcină. Încă. O să primesc şi rezultatul scris. Sper că se termină isteria în rândul cetăţenilor de la Antena 3 şi Realitatea TV. Ne putem îmbolnăvi împreună începând de acum", a scris Mircea Badea pe blogul său.

Mircea Badea a declarat că este enervat de isteria provocată de gripa porcină. ?Cel mai mult mă enerveaza însă isteria asta [...]: Vai, dacă are Badea gripă porcină?!?!?! La dracu. Mie nu mi-e frică absolut deloc. E o gripă, nu e ciumă, nu e holeră, nu e lepră. De ce atâta tânguiala? Una e să fii atent, alert, responsabil, alta e sa fii isteric, panicat şi dement?, a mai scris Badea.

În cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a prezentat şi certificatul din care reiese acest diagnostic.

MIRCEA BADEA: NU AM GRIPĂ PORCINĂ



Mircea Badea a anunţat luni că este suspect de gripă porcină. Luni seara el a intrat în legătură telefonică cu invitaţii emisiunii Sinteza Zilei. "De vreo zece zile, am ceea ce consider a fi fost o răceală. N-am avut febră în astea zece zile, dar aseară am avut febră, frisoane, n-am dormit deloc. Şi mi s-a părut responsabil să mă duc să-mi fac analize. M-am prezentat la spital, mi s-a luat şi temperatura, aveam 37,5", a povestit Mircea Badea.

Intervenţia lui Mircea Badea de la Sinteza Zilei



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea gripa porcina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close