Antena 3 CNN Actualitate Cultură Noaptea albă a muzeelor - un adevărat succes

Noaptea albă a muzeelor - un adevărat succes

Noaptea albă a muzeelor - un adevărat succes
12 Mai 2007   •   12:29

Noaptea muzeelor cu porţi deschise a fost savurată cu interes de bucureşteni! Mii de tineri au renunţat la alte distracţii şi au preferat să profite de ofertă. Muzeul Grigore Antipa s-a bucurat de cei mai mulţi vizitatori.

Vineri noapte au fost la mare căutare muzeele. Intrarea liberă, dar şi exponatele interesante au atras tinerii din capitală ca un magnet. Reptilele vii, peştii exotici, dar şi colecţiile de fluturi i-au încântat pe vizitatori. Au stat ore întregi, fascinaţi de lumea animalelor. Conducerea muzeului a rămas impresionată de numărul mare de tineri care s-au oprit să admire animalele, împăiate sau vii.

?Este aproape miezul nopţii. Văd că muzeul este plin şi la această oră. Într-adevăr, foarte mulţi tineri au început să vină cam de când s-a înserat, inclusiv părinţi cu copii, care, din parc, au preferat să vină la muzeu. Noi suntem bucuroşi pentru că, pentru ei am prelungit programul până la ora 24?, declara directorul general adjunt al Muzeului Grigore Antipa, Ioana Matache.

Antena 3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close