Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ofensiva de toamnă la Antena 1

Ofensiva de toamnă la Antena 1

Ofensiva de toamnă la Antena 1
15 Sep 2009   •   17:42

Trei emisiuni nou noute urmeaza sa fie lansate in aceasta toamna pe postul Antena1. Este vorba de trei emisiuni adaptate realitatii de criza in care traim pentru ca personajele principale vor avea de infruntat situatii limita.

?Aruncati din tren? va fi o emisiune cu si despre vedete puse in situatii contradictorii celebritatii lor. Trei vedete vor fi abandonate intr-un oras fara niciun ban sau macar bagaj la ele, trebuind nu numai sa supravietuiasca, ci chiar sa stranga in decurs de 3 zile o suma de bani ce va fi ulterior cedata unei cauze sociale. Iar emisiunea este cu atat mai interesanta cu cat aceste vedete trebuie sa se descurce, adica sa manance, sa doarma si sa ramana si cu bani, fara a putea recurge in primele doua zile la talentul care le-a consacrat. Sa vedem cine se dovedeste doar vedeta si cine om cu talent.

?Pariu ca stiu?? readuce in actualitate o dilema foarte veche a barbatilor ? si anume modul in care rationeaza femeile in general. Trei echipe a cate 20 de barbati fiecare, condusi de o vedeta si un specialist intr-un anumit domeniu vor incerca sa intuiasca raspunsurile a trei echipe de femei la tot felul de intrebari de cultura generala. Nu se urmareste insa stabilirea gradului de inteligenta al femeilor aflate in concurs, ci intelegerea modului in care ajung ele la raspunsul final. Emisiunea va fi condusa de nimeni altul decat Mihai Morar, intr-un cadru tipic masculin, unde niciun piciorus de femeie nu va avea acces. Cele trei echipe de femei nu vor interactiona cu echipele barbatilor, ele avand la dispozitie un alt platou, decorat in stil budoar unde vor servi sampanie si bomboane.

?Sa te prezint parintilor? este o emisiune inspirata de unul dintre cele mai dramatice momente din viata unui tanar cuplu: intalnirea cu socrii, premergatoare anuntarii logodnei. Foarte rar in viata, parintii sunt multumiti cu alegerea ginerelui sau a norei si acum, vor avea ocazia sa arate unei tari intregi ce nu le convine. Tinerii logoditi vor trebui sa faca tot ce le sta in putinta pentru a primi binecuvantarea cel putin a trei dintre cei patru parinti, iar ca stimulent vor avea o nunta de vis achitata deja de producatorii emisiunii. Daca vor avea sau nu parte de aceasta nunta si o luna de miere exotica, depinde numai de parinti si socri.

Cele trei emisiuni vor rula saptamanal la orele de varf si indiferent de situatiile prezentate, vor avea ca numitor comun umorul tipic romanesc, ce va dovedi inca o data ca, indiferent de situatie, romanul stie sa faca haz de necaz.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Antena 1
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close