Antena 3 CNN Actualitate Cultură Pasiuni de artist. Designerul Mihai Albu colecţionează pantofi în miniatură (VIDEO)

Pasiuni de artist. Designerul Mihai Albu colecţionează pantofi în miniatură (VIDEO)

Pasiuni de artist. Designerul Mihai Albu colecţionează pantofi în miniatură (VIDEO)
05 Sep 2009   •   20:23

Toată lumea ştie că Mihai Albu este pasionat de pantofi, însă puţini ştiu că acesta colecţionează şi încălţăminte în miniatură. Designerul a mărturisit că pe lângă pantofi, adună şi obiecte pe care le găseşte la târgurile de vechituri.

?De când sunt în branşă, diversele cliente care au comandat la mine câte ceva, în momentul în care au plecat în străinătate mi-au adus tot felul de cadouri, în general pantofiori şi gentuţe în minuatură? a spus Mihai Albu.

Aşa a ajuns să colecţioneze pantofiori pe care nimeni nu-i va încălţa niciodată. Rita Mureşan şi Anca de la Class sunt doar două dintre prietenele lui Mihai care l-au ajutat să-şi întregească colecţia.

Şi pentru că pritenii îl cunosc bine, cineva i-a făcut cadou un pantofior în miniatură... foarte vechi. De la 1900.

Obiectele din târgurile de vechituri sunt o altă pasiune de-a lui Mihai. Aşa a reuşit să găsească tot felul de obiecte care erau folosite la crearea pantofilor. Tot la aceste târguri a găsit şi o pereche de pantofi de la 1900, fabricaţi pe Calea Victoriei, pe vremea în care numerele de telefon aveau doar 3 cifre. Au şi o poveste în spate.

?Au fost ai unei actriţe foarte importante de pe scena naţionalalului românesc, n-a ştiut să-mi spună numele? povesteşte designerul.

Pe lângă toate acestea, Mihai ne-a arătat şi o maşină de cusut, veche, care, având în vedere că este un model rar, se zvoneşte că ar valora câteva mii bune de euro.



Observator

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close