Antena 3 CNN Actualitate Cultură Philips profită de învestirea lui Obama şi-l ironizează pe Bush, într-o inedită reclamă

Philips profită de învestirea lui Obama şi-l ironizează pe Bush, într-o inedită reclamă

Philips profită de învestirea lui Obama şi-l ironizează pe Bush, într-o inedită reclamă
Sursa foto: George W. Bush
20 Ian 2009   •   17:13

Marca de electronice Philips profită de pe urma învestirii lui Barack Obama şi lansează o campanie publicitară în care actorul principal este George W. Bush. Mesajul reclamei la încărcătorul pentru baterii "Power4Life" ("Putere Pentru o Viaţă") este "For whenever you lose power" ("Pentru momentele în care pierzi puterea").
Campania a fost gândită pentru a coincide cu învestirea lui Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, şi a fost difuzată astăzi în mai multe cotidiene din marea Britanie. Reclama Philips a fost creată de agenţia londoneză DDB şi prezintă o fotografie a lui Bush care arată ca şi cum a pierdut cea mai puternică slujbă din lume.
"Ne-am concentrat pe faptul că Bush pierde puterea în timp ce întreaga lume este martoră la Obama, care o obţine, mesaj care are un impact puternic", a declarat Neil Dawson, director de creaţie la DDB Londra, citat de Guardian.co.uk. "A fost o oportunitate tactică ce era prea bună pentru a fi ratată", a continuat Dawson.
Reclama promovează încărcătorul universal Philips "Power4Life", care le permite utilizatorilor să-şi alimenteze gadget-urile, printre care se numără şi iPod-urile sau telefoane mobile.

Foto: guardian.co.uk
Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close