Antena 3 CNN Actualitate Cultură Placido Domingo a fost externat. Tenorul a fost tratat de o boală pulmonară

Placido Domingo a fost externat. Tenorul a fost tratat de o boală pulmonară

Placido Domingo a fost externat. Tenorul a fost tratat de o boală pulmonară
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    13 Iul 2013   •   22:50

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost externat sâmbătă, după ce a fost tratat în spital pentru o boală pulmonară. Anunţul a fost făcut de artist, pe contul său de Twitter, informează EFE, potrivit Agerpres.

"Going home..." (plec acasă - n.r), a scris Placido Domingo, pe reţeaua de socializare. Anunţul este însoţit de două fotografii ale sale, surprins când intra în maşina rudelor sale.



Tenorul spaniol Placido Domingo s-a văzut nevoit să-şi anuleze apariţia pe scena Operei din Madrid în cele cinci reprezentaţii prevăzute pentru luna iulie ale operei "Il Postino", de Daniel Catan, întrucât a suferit o embolie pulmonară.

Medicii au anunţat că tenorul este tratat cu succes, însă va avea nevoie de o perioadă de recuperare de 3 - 4 săptămâni. "Este bine, liniştit şi de-abia aşteaptă să revină pe scenă", a declarat joi fiul tenorului, Alvaro Domingo, care a participat la conferinţa de presă pentru prezentarea operei, în locul tatălui său.

Tenorul spaniol Placido Domingo, în vârstă de 72 de ani, a fost internat luni într-un spital din Madrid, din cauza unei boli pulmonare, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei.



×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close