Antena 3 CNN Actualitate Cultură Proiect inedit pentru Capitală: teatrul-restaurant

Proiect inedit pentru Capitală: teatrul-restaurant

Proiect inedit pentru Capitală: teatrul-restaurant
05 Mai 2007   •   17:01

Proiectul unui teatru-restaurant este obiectivul companiei britanice Open Secret care are sediul în Bucureşti şi în Londra, au anunţat sâmbătă reprezentanţii companiei prezenţi la Sala ARCUB. Pe lângă acest proiect, echipa de actori va face turnee, iar compania va oferi servicii de pregătire inclusiv de management, pentru cei care lucrează în teatrul românesc. Membrii fondatori sunt dramaturgul şi regizorul american Neil LaBute, dramaturgul şi criticul de teatru englez John Elson, regizorul româno-canadian Andrei Zaharia şi actriţa româncă Bagriela Baciu.

Primele producţii ale companiei au fost aclamate ca fiind ?extraordinare? de criticii de la festivalul de la Edinburg, în 2006, şi au fost cotate cu cinci stele de cronicari. Compania britanică este prezentă, în aceste zile, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Bucureşti, alături de o altă companie britanică creată de actori - ?Inspector Sands? care propune publicului ineditul spectatol ?Isteria?.

Realizată în colaborare cu ?Stamping Ground Theatre?, ?Isteria? este apreciată de critici ca fiind o piesă frumos şlefuită despre panică şi apocalipsă şi manierele de la masă, fiind un spectacol pe gustul tuturor.

Rompres

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close