Antena 3 CNN Actualitate Cultură Punk Rock Underfest debutează vineri, într-un club bucureştean

Punk Rock Underfest debutează vineri, într-un club bucureştean

Punk Rock Underfest debutează vineri, într-un club bucureştean
Sursa foto: No Use for a Name
09 Feb 2009   •   12:09

A patra ediţie a Punk Rock Underfest, în cadrul căreia vor cânta trupe precum No Use for a Name, EMIL sau Crowfish, va debuta vineri, în clubul bucureştean "Fabrica", anunţă Agerpres.
Biletele pentru acest festival se pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Diverta sau pe site-ul ticketpoint.ro.
În cadrul ediţiilor trecute a Punk Rock Underfest au cântat formaţiile româneşti Zob, EMIL, Pistol cu Capse, Chester, Dance Trauma, Protex, Nişte Băieţi, Cobe, Buzz, Recycle Bin, Fingering Joanna şi formaţiile austriece Three Feet Smaller şi From Dawn to Fall.
Punk Rock Underfest este un festival organizat în spiritul eticii DIY ('Do It Yourself'). Evenimentul este organizat de tineri entuziaşti, fani ai acestui gen de muzică.
"No Use for a Name", cea mai populară formaţie de skate punk din SUA, va fi headliner-ul festivalului. Trupa se află într-un turneu european de promovare a ultimului album, "The Feel Good Record of the Year".
O altă trupă prezentă la festival, EMIL, este cea mai cunoscută formaţie de punk-rock din România. Trupa s-a format în 2000 în Bucureşti şi până acum a susţinut peste o sută de concerte în toată ţara, participând la majoritatea festivalurilor mari: Stufstock, BestFest, CokeLive, Student Fest TM, Noisefun, Rock la Mureş sau Top T. În iunie 2008, EMIL a reprezentat România la festivalul internaţional Fete de la Musique din Berlin.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close