Antena 3 CNN Actualitate Cultură Război în mass-media din SUA. CNN, despre jurnaliştii de la Fox News: Sunteţi mincinoşi! (VIDEO)

Război în mass-media din SUA. CNN, despre jurnaliştii de la Fox News: Sunteţi mincinoşi! (VIDEO)

Război în mass-media din SUA. CNN, despre jurnaliştii de la Fox News: Sunteţi mincinoşi! (VIDEO)
Sursa foto: Rick Sanchez
20 Sep 2009   •   18:28

Probleme în mass-media din SUA. Două dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune americane CNN şi Fox News se află într-un adevărat război. Motivul: Fox News a acuzat CNN că nu a relatat protestul care a avut loc pe 12 septembrie la Washington.

Rick Sanchez a vorbit în numele postului de ştiri CNN, încercând să lămurească problema. Însă, lămurirea s-a transformat într-un atac la adresa celor de la Fox News. Prezentatorul i-a făcut pe jurnaliştii de la Fox News mincinoşi.

?Nu pot permite ca echipa noastră să fie criticată pe nedrept. Da, mă refer la acuzaţiile din partea Fox News, care pretinde că e un post echilibrat. Este o ofensă la adresa mea şi a colegilor mei care şi-au riscat vieţile în războiul din Afganistan, Irak şi în întreaga lume?.

Jurnaliştii de la CNN au difuzat o serie de înregistări care dovedesc că postul a relatat evenimentele care au avut loc la 12 septembrie.

?Fox News susţine că noi nu am relatat protestul din Washington. Nu este adevărat. Solicităm scuze din partea celor de la Fox News?, a spus prezentatorul. Apoi a adăugat: ?Vreau să le mai adresez jurnaliştilor de la Fox News două cuvinte: Sunteţi mincinoşi!?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cnn Fox News mass-media
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close