Antena 3 CNN Actualitate Cultură Războiul între Iorgulescu şi Chilian continuă

Războiul între Iorgulescu şi Chilian continuă

Războiul între Iorgulescu şi Chilian continuă
27 Apr 2007   •   09:30

Războiul dintre Florin Chilian şi ministrul Culturii continuă cu noi acuzaţii. Artistul îl acuză pe ministru că a încasat bani pentru o carte pe care încă nu a scris-o. Demnitarul a reacţionat imediat şi şi a anunţat că îl dă în judecată pe Chilian pentru că i-a prejudiciat imaginea.

Cearta dintre cei doi a început în urmă cu câteva zile când Florin Chilian a acuzat ministerul că i-a folosit piesa ?Zece? pentru un spot fărăr acordul scris. Cum ministrul n-a fost impresionat de acuzaţii, Florin Chilian a continuat atacul. Adrian Iorgulescu s-a enervat când a auzit de afirmatia artistului că ar fi încasat în avans 150.000 de lei pentru drepturile de autor ale unei cărţi încă nescrise.

Ministrul Culturii a caracterizat acuzaţiile lui Chilian "aiuritoare". ?Nu am primit aceşti bani şi nu scriu nici o carte! Astăzi am luat decizia de a-l acţiona în judecată pentru calomie. Din puctul meu de vedere informaţie este total eronată, pot spune chiar aberantă!?, a declarat Iorgulescu.

Florin Chilian recunoaşte că n-are dovezi pentru cele declarate însă nu-l impresionează că ministrul vrea să-l dea în judecată. Cum ministrul Iorgulescu este foarte hotărât iar Chilian nu dă înapoi, toată această poveste îşi va afla deznodământul în sala de judecată.

Observator

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close