Antena 3 CNN Actualitate Cultură 'Revizorul' lui Horaţiu Mălăele este la Viena

'Revizorul' lui Horaţiu Mălăele este la Viena

'Revizorul' lui Horaţiu Mălăele este la Viena
15 Mai 2007   •   22:57

Teatrul de Comedie din Bucureşti va prezenta, pe 16 mai, la Viena, spectacolul 'Revizorul' de Gogol, în regia lui Horaţiu Mălăele, avându-i protagonişti pe George Mihăiţă şi Ştefan Bănică Junior. Reprezentaţia va avea loc la Statstheater, teatrul aflat lângă Opera de Stat şi unde au loc, în cadrul manifestărilor 'Sampling Bucharest - Zilele Bucureştiului la Viena', mai multe spectacole. Au jucat aici, de la începutul manifestării, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, Teatrul ''Nottara'', Teatrul ''Act''.

Spectacolul 'Revizorul' a avut premiera în 2006, fiind considerată una dintre cele mai importante montări din ultimii ani ale Teatrului de Comedie. Alături de George Mihăiţă şi Ştefan Bănică Junior, din distribuţie fac parte Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu.

Duminică şi luni a prezentat spectacole la Viena, Teatrul ''Luni'' de la Green Hourse din Bucureşti. Cele două producţii aduse la Viena, 'The Sunshine Play' şi 'Aici nu se simte', se joacă de mai multe ori la Teatrul 'Pygmalion', care a găzduit şi staff-ul manifestării 'Sampling Bucharest'.

Rompres

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close