Antena 3 CNN Actualitate Cultură Săptămâna Financiară - o publicaţie de 5***** stele

Săptămâna Financiară - o publicaţie de 5***** stele

Săptămâna Financiară - o publicaţie de  5***** stele
12 Mar 2010   •   02:22

Saptamana Financiara aniverseaza joi, 11 martie, cinci ani de la lansarea pe piata romaneasca si, totodata, doi ani de cand domina autoritar segmentul publicatiilor de business din Romania. Potrivit ultimelor date publicate de BRAT, Saptamana Financiara este lider la toate capitolele ? tiraj, vanzari directe si total vanzari pentru anul 2009. ?Cifrele BRAT confirma faptul ca Saptamana Financiara a avut anul trecut un volum de vanzari comparabil cu volumul de vanzari insumat al celor trei concurenti directi. Ne mandrim cu aceste rezultate, pentru care suntem recunoscatori cititorilor nostri fideli, tuturor clientilor si colaboratorilor nostri?, a afirmat Gabriela Vranceanu Firea, directorul publicatiei.
Continut editorial de calitate, inovatie si marketing performant sunt atu-urile care au impus Saptamana Financiara ca lider absolut al publicatiilor economice. Echipa publicatiei isi propune sa pastreze aceasta pozitie si va continua sa faca performanta, chiar in conditiile in care presa trece prin modificari fundamentale, sustine Radu Preda, redactorul-sef al Saptamanii Financiare. ?Preferam sa privim înainte si sa promitem ca, indiferent de cum vor evolua lucrurile, noi vom ramâne consecventi sloganurilor pe care le-am afisat cu mândrie în ultimii ani: vom fi aceeasi publicatie care face toti banii, lider absolut al presei economice?.
Premiile Mr. RON pentru anul 2009
Cu ocazia aniversarii a cinci ani de la aparitie, Saptamana Financiara a desemnat laureatii premiilor MR. RON, distinctiile consacrate ale presei economice. Acestea rasplatesc in fiecare an personalitatile din domeniul economic cu cele mai semnificative realizari, fie in beneficiul organizatiilor in care activeaza, fie spre binele public.

Laureatii MR. RON pentru 2009 sunt:

RON-ul de Aur: Mariana Gheorghe, CEO PETROM - pentru ca a reusit o crestere a profitului PETROM cu 34% in plin an de criza si pentru realismul cu care recunoaste ca, pentru Romania, spre deosebire de alte state, 2010 va fi un an mai greu decât 2009
RON-ul de Argint: Constantin Stroe, vicepresedinte Automobile Dacia - pentru întreaga activitate dedicate industriei auto din România si pentru faptul ca succesul de care se Bucura Dacia în prezent i se datoreaza în buna masura
RON-ul de Bronz: Mircea Tudor, presedinte MB Telecom - pentru ca a câstigat în 2009 marele premiu la cel mai important salon international de inventii, cel de la Geneva, pentru Roboscan - sistem mobil pentru radiografierea containerelor si camioanelor, complet robotizat

Premiile de excelenta MR. RON 2009 au fost decernate urmatoarelor personalitati:

Radu Gratian Ghetea, presedinte CEC Bank - pentru curajul de a sustine consecvent împrumuturile în moneda nationala
Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote Romånia- pentru ca, în an de criza, Cosmote a fost printre putinii jucatori din comunicatii care au reusit sa creasca substantial în 2009, atât la numarul de clienti, cât si în privinta veniturilor
Irina Socol, PDG Siveco - pentru implementarea de produse sofisticate de informatizare în afara României (Dubai, Turcia, Maroc). A primit anul trecut si numeroase premii internationale.
Cristian Constantinescu, CEO Allianz-Ţiriac Asigurari- pentru ca a construit de la zero business-ul de asigurari al Allianz pe piata româneasca si pentru ca a reusit sa mentina compania pe primul loc în clasamentul pietei, în pofida unor asalturi mai mult decât consistente ale concurentei.
Cornelia Coman, CEO ING Asigurari de Viata - pentru ca în 2009, cel mai greu an postrevolutionar pentru asigurarile de viata, si în pofida problemelor întâmpinate de compania-mama, a majorat profitul brut al firmei de 2,4 ori fata de 2008.
Daniel Pana, director de marketing BCR - pentru sustinerea si finantarea programului de educatie financiara prin divertisment, ?Şcoala de Bani?
Eliza Rogalski, Managing Partner Rogalski-Grigoriu - pentru ideea si coordonarea programului de educatie financiara ?Şcoala de bani?

Premiile MR. RON sunt decernate in fiecare an, in luna martie. Printre personalitatile recompensate cu aceste distinctii se numara Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale, Nicolae Danila, fostul presedinte executiv al Bancii Comerciale Române, Bogdan Aurescu, secretar de stat MAE, Gabriel Zbârcea, avocat, Casa de Avocatura Ţuca, Zbarcea si asociatii.

×
Subiecte în articol: saptamana financiara aniversare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close