Antena 3 CNN Actualitate Cultură Sibiul-capitala europeană a jazz-ului

Sibiul-capitala europeană a jazz-ului

Sibiul-capitala europeană a jazz-ului
06 Mai 2007   •   14:36

Sibiul a devenit capitala jazz-ului, nu numai capitala culturală europeană. Peste o mie de împătimiţi ai acestui gen de muzică au venit la pavilionul "Sibiu 2007" amplasat în centrul oraşului pentru a asista la deschiderea celei de-a 37-a ediţii a festivalului internaţional de jazz. Acesta a debutat cu Galele Studenţeşti de Jazz.

Festivalul Internaţional de Jazz de la Sibiu reprezintă în acest an unul dintre cele mai importante evenimente înscrise în programul Sibiu-Capitala Culturală Europeană 2007. Ca în fiecare an, festivalul a debutat cu un concurs de jazz rezervat formaţiilor studenţeşti din principalele centre universitare ale ţării. Atracţia spectacolului de sâmbătă seara a constituit-o grupul Harmony din Sibiu. Membrii formaţiei au reuşit să smulgă ropote de aplauze.

Începand de duminică va începe Festivalul propriu-zis. Ca la fiecare ediţie de până acum, evenimentul va aduce pe tot parcursul sau multe nume celebre ale genului, dar şi iubitori ai Jazz-ului din ţară şi din străinătate. Festivalul Internaţional de Jazz de la Sibiu se va încheia în data de 14 mai.

Antena 3

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close