Antena 3 CNN Actualitate Cultură Simbolul pierdut, noua carte a lui Dan Brown, pe primul loc la o zi de la lansare

Simbolul pierdut, noua carte a lui Dan Brown, pe primul loc la o zi de la lansare

Simbolul pierdut, noua carte a lui Dan Brown, pe primul loc la o zi de la lansare
16 Sep 2009   •   19:30

Succes fulminant pentru Dan Brown şi noua sa carte, "Simbolul pierdut." La o zi de la lansare, a sărit pe primul loc în topul vânzărilor din Statele Unite şi Marea Britanie. Cartea a fost lansată în paralel şi pe internet unde, de asemenea, se bucură de milioane de accesări.

Librăriile din Statele Unite şi Marea Britanie au pregătit lansarea în cele mai mici detalii. Primele volume "Simbolul Pierdut" au putut fi cumpărate de la ora 12 noaptea.

?Am citit toate cărţile lui Dan Brown şi sunt foarte bune. Multe indicii, multă acţiune şi în aceasta din urmă, asta e motivul pentru care am aşteptat cartea. Poate scrie el ceva mai spectaculos decât cărţile anterioare??, a declarat un fan.

"Simbolul Pierdut" continuă aventurile profesorului Robert Langdon din Codul lui Da Vinci. În loc de Paris acţiunea are loc la Washington cititorul fiind purtat în culisele francmasoneriei. Totul se petrece în numai 24 de ore.



?Am fost întotdeauna fascinat de puterile oculte, de societăţile secrete. Am crescut într-un oraş din New England, unde exista o cameră masonică desupra teatrului local şi vroiam să aflu ce s-a întâmplat acolo?, a declarat Dan Brown.


?Francmasoneria a fost singura organizaţie care a depăşit graniţele, iar să fii membru însemna că eşti un om integru?, a declarat Brent Morris, managing director The Scottish Rite Journal.

Expertii susţin ca "Simbolul Pierdut" va fi cel mai căutat roman, după ultima carte Harry Potter. De altfel editura a tipărit 6,5 milioane de copii, cel mai mare tiraj de debut pentru vreo carte de până acum. În România cartea va fi publicată abia la începutul anului viitor.

Observator

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close