Antena 3 CNN Actualitate Cultură Spot cu Pamela Anderson, interzis pe aeroporturile din America (VIDEO)

Spot cu Pamela Anderson, interzis pe aeroporturile din America (VIDEO)

Spot cu Pamela Anderson, interzis pe aeroporturile din America (VIDEO)
10 Sep 2009   •   16:18

Autoritatea americană care administrează aeroporturile a interzis difuzarea unui clip în care Pamela Anderson sprijină cauza animalelor, fiind considerat "prea" provocator, relatează AFP.

CNN Airport Network a decis interzicerea clipului considerând că subiectul este "foarte sensibil deoarece şi copiii fac parte integrantă din populaţia aeroporturilor."

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), organizaţia care militează pentru protecţia animalelor.

Spotul care urma să fie difuzat din 10 septembrie o înfăţişează pe Pamela Anderson în rolul unui agent de securitate la aeroport, îmbrăcată sumar. Ea îi dezbracă pe cei care poartă haine din piele, de blană şi de orice accesorii produse din aceleaşi materiale.

Spotul ar fi trebuit să fie transmis din 10 septembrie în aeroporturile din New York, dată aleasă pentru a coincide cu Fashion Week (Săptămâna Modei) ce ia startul în aceeaşi zi.

PETA speră totuşi că va reuşi să convingă autorităţile americane pentru a difuza spotul în cadrul programelor video difuzate la bordul avioanelor.

"Nu ar trebui să fie prezentă nicio haină de blană şi niciun produs de origine animală pe podiumurile de defilare. Tot comerţul bazat pe produse animale este corupt. E ceva foarte crud! Şi mă refer la toate produsele de origine animală, nu numai la hainele de blană. Consider că este un lucru important şi ca oamenii ar trebui să ştie că există alternative pentru orice, chiar şi pentru hainele de piele", a declarat, la rândul ei, actriţa Pamela Anderson, care a menţionat că nu se va opri vreodată în lupta sa pentru drepturile animalelor.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close