Antena 3 CNN Actualitate Cultură SUA: un copil de opt ani a publicat o carte despre ?cum să cucereşti fetele?

SUA: un copil de opt ani a publicat o carte despre ?cum să cucereşti fetele?

SUA: un copil de opt ani a publicat o carte despre ?cum să cucereşti fetele?
04 Dec 2008   •   15:28

Sfaturile unui copil de opt ani despre cum să vorbeşti cu fetele au devenit cel mai recent, dar şi cel mai puţin aşteptat, ?concurent? la cursa pentru best-seller în SUA.
Alec Greven a scris iniţial ?Cum să vorbeşti cu fetele? ca un pamflet pentru un proiect şcolar de compunere. Apoi a vândut lucrarea cu cinci dolari la un târg de carte organizat la şcoală. Dar faima lui a crescut brusc după ce povestea sa a fost preluată de presa locală.
A fost invitat la show-ul de televiziune al Ellenei DeGeneres, dar si la CNN, apariţii ce au convins editura HarperCollins să semneze un contract cu băieţelul.
Scrierile sale, bazate în întregime pe observarea colegilor de şcoală, au fost transformate într-o carte de 46 de pagini, ce este acum o apariţie obişnuită în librăriile americane.
Alec, care acum a împlinit nouă ani, a scris cartea pentru alţi copii, dar crede că oricine poate găsi ajutor în sfaturile sale.
?Am văzut că o mulţime de băieţi au probleme la vorbit cu fetele?, declara acesta pentru New York Post.
Cartea conţine sfaturi cruciale pentru depăşire timidităţii, importanţa părului sau hainele ce trebuie evitate şi utilitatea unui simplu ?salut? ca replică de deschidere.
Între timp, Alec a mai terminat de scris o care pentru copii despre scandalul Watergate, dar declara că nu se aştepta niciodată ca sfaturile sale să ajungă pe refturile bibliotecilor.

Sfaturile sale
Nu te da mare
Nu face prea multe complimente deoarece vei părea disperat
Controlează-ţi hiperactivitatea (renunţă la zahăr dacă este necesar)
Evită fetele frumoase care sunt ?precum maşinile care au nevoie de o grămadă de ulei? şi pot fi reci când vine vorba de băieţi
Întâlnirle sunt pentru oamenii ?mai bătrâni? şi nu ar trebui încercate până la 15-16 ani
Uneori este nevoie de ani pentru ca o fată să te placă


Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close