Antena 3 CNN Actualitate Cultură Telenovela "Fetele marinarului" va fi vizionată de milioane de sud americani

Telenovela "Fetele marinarului" va fi vizionată de milioane de sud americani

Telenovela "Fetele marinarului" va fi vizionată de milioane de sud americani
01 Iun 2009   •   19:33

Intact Production ? casa de producţie a INTACT MEDIA GROUP - a semnat cu 4EVERFILMS PRODUCCIONES S.R.L un contract pentru acordarea drepturilor de a negocia, efectua tranzacţii şi de a reprezenta pe producător (Intact Production ? Antena 1), în scopul sub-licenţierii în teritoriu a telenovelei de mare audienţă "Fetele marinarului? (saptezeci de episoade). Durata contractului este de 3 ani cu posibilitatea prelungirii pentru o perioada de 2 ani.

Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana Franceză, Guyana, Paraguai, Peru, Surinam, Uruguai, Venezuela, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Porto Rigo, Canada (cabla ? hispano ), Spania (naţional), Spania ( regional), USA ( hispano FREE TV), USA (hispano CABLE ), USA NO HISPANA (NATIONAL MA) sunt ţările în care telenovela ANTENEI 1 va fi distribuită.

"Dacă era nevoie şi de o confirmare internaţională că telenovela Antenei 1, Fetele marinarului, este o producţie excepţională din toate punctele de vedere, iată că aceasta a venit. Ea va fi difuzată în zeci de ţări, sperăm să se bucure de succesul pe care îl are în Romania. Este îmbucurător că, dacă producătorii sud americani sunt unanim recunoscuţi ca profesori în producţia de telenovelă, o producţie de gen, dintr-o ţară latină aflată la mii de km distanţă de acel spaţiu, le atrage atenţia şi o achiziţionează, mulţumită potenţialului ei de audienţă", spune Camelia Pătru, director Achiziţii Programe TV Antena 1.

Antena1.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close