Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Traviata? cu Angela Gheorghiu şi regia lui Zeffirelli

?Traviata? cu Angela Gheorghiu şi regia lui Zeffirelli

?Traviata? cu Angela Gheorghiu şi regia lui Zeffirelli
25 Apr 2007   •   08:36

A cântat pe cele mai mari scene şi este cunoscuta în toată lumea. Chiar şi aşa soprana Angela Gheorghiu are emoţii la fiecare reprezentaţie, mai ales atunci când lucrează cu nume celebre ale operei şi teatrului. Pentru premiera de la Roma a ?Traviatei?, în regia lui Franco Zeffirelli, Angela a încrucişat două degete la spate şi a reuşit să ridice publicul in picioare. Un Verdi, o Angela si mult Zeffirelli constituie o reţetă de succes. Mai ales atunci când este vorba de premiera operei ?Traviata?, în regia lui Franco Zeffirelli, având-o în prim plan pe Angela Gheorghiu.

Teatrul Operei din Roma a fost neîncăpător pentru numărul mare de oameni care s-au zbătut să prindă un loc la spectacol. Cu un decor inedit, ?Traviata? lui Zeffirelli a tinut timp de trei ore sala împietrită, răsunând puternic doar in timpul aplauzelor.

Pentru Angela Gheorghiu a fost o experienţă deosebită, deşi nu este pentru prima dată când soprana lucrează cu maestrul Zeffirelli. ?Eu în Traviata sunt fericită să ma reîntorc, am o amintire extraordinară de la prima mea ?Traviata? cu un mare regizor, cu Richard Eyre, care acum a început să facă filme la Hollywood, ca şi Franco, am experienţe unice, de fiecare dată o premieră este foarte importantă şi foarte emoţionantă bineînteles?.

Deşi este familiarizată cu cele mai mari scene ale lumii, dar şi cu cel mai exigent public, Angela nu scapă niciodată de emoţii. Emoţii a avut şi Franco Zeffirelli care nu şi-a părăsit loja în timpul spectacolului. A coborât la sfârşit pentru a-şi aplauda actorii.

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close