Antena 3 CNN Actualitate Cultură Volumul 14 English Today, cu Săptămâna Financiară din 24 ianuarie

Volumul 14 English Today, cu Săptămâna Financiară din 24 ianuarie

Volumul 14 English Today, cu Săptămâna Financiară din 24 ianuarie
24 Ian 2011   •   14:21

Din 24 ianuarie 2011, Săptămâna Financiară vă oferă volumul 14 al cursului multimedia English Today. Volumul 14 face parte din nivelul intermediar 2, penultimul nivel de învăţare a cursului.

Cu fiecare nou volum, studenţii “English Today” acumulează numeroase cunostinţe de limba engleză. Acestea le vor permite, la finalul celor 22 de săptămâni, nu doar sa foloseasca limba engleza fără probleme, ci şi să sustina cu success examenele pentru atestarea acestor cunoştinte.

English Today este în prezent cel mai vândut curs de limba engleza la nivel European. Cursul are la baza o abordare inovativă, care permite studentului să acumuleze rapid, eficient şi intr-un mod atractiv, cunoştintele de limba engleză. Exercitiile interactive permit verificarea periodica a cunostintelor acumulate.

ENGLISH TODAY vă propune să învatati rapid limba engleză într-o manieră modernă şi interactivă.

Pachetul multimedia oferit de Săptămâna Financiară este compus dintr-un suport de curs în format tiparit, însoţit de un CD şi un DVD care conţin dialoguri audio, respectiv video, pentru învatarea rapidă a limbii engleze.

Colectia “English Today” apare în fiecare luni, începând din 11 octombrie şi panaă pe 21 martie 2011. În fiecare zi de luni, cititorii vor primi odată cu Săptămâna Financiară pachetul de curs care include manual, CD şi DVD, la un preţ special de numai 14,99 lei.





 

×
Subiecte în articol: saptamana financiara limba englezã
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close