Antena 3 CNN Actualitate Cum arată primele decorațiuni de Crăciun montate în București

Cum arată primele decorațiuni de Crăciun montate în București

Nicușor Dan, a anunțat, joi, 11 noiembrie, că în Piața Constituției au fost montate primele luminițe de Crăciun. "Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului", a precizat primarul general al Capitalei.

Cum arată primele decorațiuni de Crăciun montate în București
Sursa foto: Nicuşor Dan/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    11 Noi 2021   •   22:14

Nicușor Dan a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook, că străzile Capitalei vor fi împodobite până la sfâșitul acestei luni.

"Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie.

Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului. O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei.

Pregătim și alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați. Revin cu detalii în zilele viitoare", a transmis Nicuşor Dan.

Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției,...

Posted by Nicușor Dan on Thursday, 11 November 2021

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Crăciun București
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close