Antena 3 CNN Actualitate Cum au petrecut românii Revelionul. Petreceri în toată ţara (VIDEO)

Cum au petrecut românii Revelionul. Petreceri în toată ţara (VIDEO)

Cum au petrecut românii Revelionul. Petreceri în toată ţara <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Ian 2008   •   11:26

Românii au petrecut luni seară trecerea în noul an. În majoritatea oraşelor din ţară au fost organizate petreceri în aer liber pentru a marca acest moment. Peste 10.000 de ploieşteni au sărbătorit Revelionul în centrul oraşului. Organizatorii au însufleţit atmosfera şi le-au oferit participanţilor 5.000 de trompete şi zeci de mii de bilete pentru tombola dintre ani. Cel mai aşteptat moment de ploieşteni a fost concertul trupei Iris, care a urcat pe scenă în primele minute ale lui 2008. La Cluj, mii de persoane au înfruntat gerul năpraznic de afară şi au sărbătorit trecerea în 2008 în Piaţa Avram Iancu.

Piaţa a devenit arhiplină, iar momentul principal a fost, ca în fiecare an, focul de artificii de la miezul nopţii. Pe scena din faţa Teatrului Naţional din Cluj s-au perindat artişti de muzică populară, Cassa Loco, Hi-Q şi DJ Project.

La

Sibiu, revelionul a fost unul special. Momentul a marcat şi despărţirea de statutul de Capitală Culturală Europeană. Spectacolul organizat de autorităţile sibiene a culminat cu un foc spectaculos de artificii. Petrecerea a început cu concertul Prodigy şi a continuat cu cei de la Reamon.

La miezul nopţii, a avut loc mult aşteptatul spectacolul pirotehnic adus de specialoşti francezi. Din păcate ceaţa i-a împiedicat pe sibieni să vadă tot focul de artificii. Şi la Piteşti oamenii au ieşit în număr mare pe străzi pentru a întâmpina noul an. Au avut parte de multă muzică şi de artificii.

Orădenii au avut şi ei un spectacol pe cinste. Mai multe formaţii au concertat în centrul oraşului, iar focurile de artificii nu au lipsit.

La Constanţa distracţia a ţinut până la primele ore ale dimineţii. Şi aici oamenii au venit în număr mare pentru a asista la petrecerea de Revelion. Paula Seling a susţinut un recital, reuşind să îi încânte pe cei prezenţi. Nu au lipsit nici focurile de artificii.

Şi turiştii aflaţi în staţiunea Braşov s-au simţit bine în noaptea de revelion. Fie ca au mers în centrul oraşului, fie că au încins grătarele la cabanele unde erau cazaţi, aceştia s-au distrat foarte bine. La miezul nopţii turiştii veniţi din toată ţara au putut vedea un foc de artificii spectaculos.

O petrecere a fost organizată şi pentru locuitorii Iaşului. Cele câteva mii de persoane care au venit în centrul oraşului au putut vedea pe langă focurile de artificii şi un spectacol de lasere. Frigul nu a fost un obstacol pentru petrecăreţi, care au dansat până târziu în noapte.

REVELIONUL LA ROMÂNI Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close