Antena 3 CNN Actualitate Cum e mai bine să ajungi la muncă: cu metroul sau autoturismul personal?

Cum e mai bine să ajungi la muncă: cu metroul sau autoturismul personal?

Cum e mai bine să ajungi la muncă: cu metroul sau autoturismul personal?
08 Oct 2008   •   18:25

Aglomeraţia din traficul rutier bucureştean nu mai este o noutate însă, pentru cei care încearcă să ajungă la muncă cu transportul în comun, se pare că s-a transformat într-un adevărat coşmar, care ia amploare cu fiecare zi. Ion Ciobanu, unul dintre cititorii Antena3.ro ne-a semnalat acest lucru, subliniind şi faptul că o cunoscută publicaţie a demarat o campanie prin care încearcă să-i convingă pe bucureşteni să folosească metroul în detrimentul maşinior personale, fără niciun rezultat ?dar care ar fi putut avea consecinţe dezastruase deoarece metroul funcţionează la capacitate maximă din punctul de vedere al numărului de călători? spune Ion Ciobanu.

Tot acesta subliniază faptul că ?zilnic plătitorii de abonamente se calcă în picioare pe banii lor şi nimeni nu s-a sesizat? iar ?pe linia de metrou Industriilor - Eroilor trenurile vin la un interval halucinant: 10 minute la orele de vârf, 20 de minute în rest şi 40 de minute în weekend?.

Ion Ciobanu a trimis redacţiei Antena3.ro şi fotografii pentru a ilustra chinurile prin care trec zilnic bucureştenii, care folosesc transportul în comun pentru a ajunge la muncă. Cititorii Antena3.ro pot trimite imagini pe această temă la adresa [email protected].

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: transport in comun
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close