Antena 3 CNN Actualitate Cum explică Dana Budeanu succesul uriaș pe care îl are cu verdictele sale

Cum explică Dana Budeanu succesul uriaș pe care îl are cu verdictele sale

Dana Budeanu a explicat, în interviul exclusiv pe care i l-a acordat, marți, lui Mihai Gâdea, la Sinteza zilei, de ce crede că are atâta succes cu verdictele sale și este urmărită de un număr atât de mare pe internet.

Cum explică Dana Budeanu succesul uriaș pe care îl are cu verdictele sale
Sursa foto: Facebook / Dana Budeanu
de Gabriel Dano    |    01 Sep 2020   •   21:37

"Eu nu aș putea, cred, niciodată să fac ce faci tu sau să înregistrez o emisiune pur și simplu și să o montez. E cumva un start pe care mi-l dau în momentul în care încep să vorbesc... Eu nu am desfășurător, nu am absolut nimic. (...)

Senzația este că există așa un val imens de ură la adresa mea sau la adresa rubricilor, dar nu este așa. N-am avut în viața mea niciun fel de intersecție cu vreo persoană publică sau vedetă despre care am afirmat că este prost îmbrăcată și vedeta să se fi supărat.

Sunt interpretări ale unei mase extrem de mediocre. A glumi, a face caterincă, a face mișto sunt niște atribute firești și extrem de deștepte ale vieții.

Cred că simțul umorului este direct proporțional cu nivelul de inteligență al fiecăruia. Eu cred că, de fapt, toate verdictele mele sunt urmărite pentru că sunt extrem de smart. De aceea și este un fenomen pentru că fenomenul acesta, cu ghilimelele de rigoare.

Nu mă consider un fenomen - ceea ce fac a devenit un fenomen pentru că oamenii foarte smart sunt foarte rari. Persoanele și mințile foarte deștepte sunt foarte rare și este firesc ca ceea ce creează acestea să devină un fenomen", a spus Dana Budeanu.

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close