Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a vindecat de COVID-19 o femeie de 116 ani. Este cea mai în vârstă persoană care s-a infectat cu temutul virus

Cum s-a vindecat de COVID-19 o femeie de 116 ani. Este cea mai în vârstă persoană care s-a infectat cu temutul virus

Fatma, în vârstă de 116 ani, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus după ce s-a întors în satul ei. Bătrânica locuise o vreme cu copiii ei și ajunsă casă a început să aibă simptome. A mers la spital, dar în mod incredibil, după doar o zi, medicii au externat-o, la cererea sa.

Cum s-a vindecat de COVID-19 o femeie de 116 ani. Este cea mai în vârstă persoană care s-a infectat cu temutul virus
de Dan Gabor    |    10 Dec 2020   •   23:45

Familia sa a trecut prin momente de coșmar când bătrânica a primit testul pozitiv. Toți credeau că zilele străbunicii de 116 ani sunt pe cale să se sfârșească.

A primit tratament pentru acasă pe care l-a luat conștiincioasă și minunea s-a produs. Acum, Fatma este considerată cea mai în vârstă persoană din lume care a învins COVID-19, potrivit Anadolu, citată de Libertatea.

 „Am fost tratată la spital o zi. Nu puteam sta în spital, voiam să mă duc acasă. Copiii mei au avut grijă de mine acasă, slavă Domnului că m-am făcut bine”, a mărturisit ea.

Fiica sa, în vârstă de 89 de ani, a spus că se simte fericită că mama sa a învins teribilul virus și le-a cerut ytututor să respecte regulile de igienă și să poarte măști sanitare pentru a se proteja împotriva virusului.

Bătrâna cu organism de fier are 11 copii, 32 de nepoți și 38 de strănepoți.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close