Antena 3 CNN Actualitate Cum să câștigi și tu bani în pandemie

Cum să câștigi și tu bani în pandemie

Covid-19 a adus schimbări în stilul nostru de viață mai mult decât ne-am fi așteptat. A trebuit să regândim modul în care interacționăm cu cei din jurul nostru, cum ne planificăm activitățile astfel încât să fim în siguranță și cum reușim să obținem veniturile de care avem nevoie fără să ne expunem.

Cum să câștigi și tu bani în pandemie
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2020   •   11:41

În timp ce multe business-uri au fost afectate de interdicțiile impuse de autorități, multe persoane au fost nevoite să ia în calcul o reorientare în carieră și veniturile le-au fost afectate. Mai mult decât atât, persoanele care sunt în căutarea unei oportunități în carieră sunt interesați în aceste vremuri de măsurile de siguranță pe care angajatorii le-au implementat.

Alege un job în siguranță la un studio de videochat

De ce un job într-un studio de videochat va fi unul cu riscuri foarte mici? Pentru că modelele de la Rich Girls Studios interacționează cu foarte puține persoane cât timp sunt la studio. Studio-urile Rich Girls sunt în clădiri de birouri ultra centrale, la care ai acces rapid. Accesul în studio-uri se face doar cu masca purtată corespunzător, iar la recepție fiecărei persoane care intră în studio i se va lua temperatura.

Fiecare model are propria cameră de lucru și propriul echipament tehnic. Camerele sunt curățate și dezinfectate înainte de fiecare tură, conform instrucțiunilor impuse de autorități.

Câștigi mai mult decât poți cheltui chiar și în pandemie

Cum poți să ajungi să câștigi peste 10.000$ chiar din prima lună la Rich Girls Studios? Cu ajutorul unei echipe performante de training, de la care vei învăța cum să jonglezi cu mai multe site-uri simultan pentru a eficientiza timpul petrecut online.

Lucrând pe mai multe site-uri în același timp, modelele Rich Girls au parte de mai mult trafic de calitate, de un cost pe minut mai valoros și de încasări de 3 ori mai mari pentru același timp petrecut online.

În timp ce modelele care lucrează exclusiv pe un site se plâng de zile în care traficul este mic, încasările sunt sub așteptări, modelele Rich Girls se bucură de încasări mari în fiecare zi. Important este și faptul că au alături cea mai mare echipă de training din industrie și acest lucru le permite să obțină ajutor atunci când au nevoie. De ce să te plictisești în timpul petrecut online lucrând doar pe un site, când poți să câștigi bani în permanență lucrând pe mai multe site-uri?!

Este și cazul Ioanei, model Rich Girls de doar câteva luni. Fără să aibă experiență anterioară în videochat, a reușit încă din prima lună să obțină încasări de 13.882$. Împreună cu trainerii a decis să fie prezentă pe 4 site-uri premium: LiveJasmin, Streamate, ImLive și Cams.com. În acest fel, fiecare minut în fața camerei a fost unul valoros.

Tehnica multi-site i-a permis ca la finalul primei luni ca model de videochat să se bucure de încasări de peste 10.000$. Dacă ar fi lucrat doar pe un site dintre cele 4 pe care a fost prezentă, încasările ei în prima lună ar fi fost doar la jumătate din suma actuală.

De ce să alegi Rich Girls Studios chiar și în pandemie?

Pentru că, spre deosebire de studio-urile care lucrează în exclusivitate cu un site, aici ai șansa reală de a obține încasări mari de la început. Vei avea suport din partea trainerilor, vei învăța tehnici de lucru pe care nicio altă echipă nu ți le pot da și te vei bucura de obiective atinse încă din prima lună.

Obții numeroase beneficii încă din prima zi: servicii de înfrumusețare gratuite (make-up, extensii gene, coafor, manichiură și solar), o recuzită de unde îți poți alege ținute, ședințe foto/video, operații estetice, cazare gratuită, salariu fix garantat și multe alte avantaje.

În plus, ai siguranța că alegi un job care nu te pune în pericol pe timp de pandemie.

Ce zici? Vrei să te alături unei echipe performante?

Vino la un interviu!

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close