Antena 3 CNN Actualitate Cum se cheltuie banii la STS: 11 autoutilitare noi, în valoare de peste 300.000 euro

Cum se cheltuie banii la STS: 11 autoutilitare noi, în valoare de peste 300.000 euro

Cum se cheltuie banii la STS: 11 autoutilitare noi, în valoare de peste 300.000 euro
Sursa foto: sts
23 Iun 2010   •   17:10

Criză sau nu, instituţiile de stat nu renunţă la achiziţiile din bani publici. Recent, parcul auto al celor de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost înnoit cu o serie de maşini de teren, fabricate în 2010. Preţul achiziţiei sare de trei sute de mii de euro.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale Bucureşti a atribuit la începutul lunii un contract care vizează furnizarea de 11 autoutilitare de teren. Şi nu orice fel de maşini, ci unele cu dotări speciale.

"Autovehiculele sunt necesare înzestrării Oficiilor Judeţene  de Telecomunicaţii Speciale (...). Trebuie avut în vedere faptul că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale dispune de peste 1000 de site-uri localizate în zone greu accesibile (zone deluroase şi muntoase" se arată într-un comunicat al STS.

Zone în care, potrivit celor de la STS, transportul echipamentelor şi personalului tehnic poate fi îndeplinit numai cu autovehicule de teren cu tracţiune integrală, cu o capacitate de trecere mare, care să asigure deplasarea pe drumuri cu denivelări pronunţate şi în orice condiţii meteo. Concret, maşini:

- fabricate în 2010
- cu o capacitate cilindrică de minim 2500 de centimetri cubi
- geamuri atermice, acţionate electric
- sistem de ventilaţie şi climatizare
- şi radio-CD cu minim două incinte acustice.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale dispune în prezent de 23 autoutilitare. Ultima achiziţie de autoutilitare de teren a avut loc în anul 2008, când au mai fost cumpărate încă 17 autoutilitare. Iar aceasta nu este singura achiziţie majoră a celor de la STS din ultima perioadă. Serviciul de Telecomunicatii Speciale a încheiat şi un contract cu Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii SRL, în valoare de aproape 1,5 milioane euro.

Antena 3

×
Subiecte în articol: STS bani publici
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close