Antena 3 CNN Actualitate Cum se parchează o maşină în Bucureşti. Războiul locurilor de parcare

Cum se parchează o maşină în Bucureşti. Războiul locurilor de parcare

Cum se parchează o maşină în Bucureşti. Războiul locurilor de parcare
17 Iun 2008   •   19:29

O parcare pe locul altuia te poate costa maşina, în Bucureşti. Chiar dacă nimeni nu are acte pe el. Luni seară, pe o stradă din sectorul 5, un şofer deranjat că i-a fost blocat locul de parcare de pe trotuar s-a răzbunat pe maşina care-i stătea în cale. A început să arunce în ea cu tot ce a apucat, asta după ce a obosit să dea cu picioarele în maşină.

Agresorul este proprietarul unui aşa-zis loc de parcare de pe un trotuar. După ce l-a aşteptat pe proprietar câteva zeci de minute, şoferul nervos a cumpărat o şufă ca să scape de maşina care îi blocha drumul. Iar după ce a reuşit să îşi elibereze parcarea, a abandonat autovehiculul în mijlocul drumului.

AM PARCARE, SUNT STĂPÂN


Lupta dintre şofer şi maşină s-a petrecut sub ochii vecinilor, care au asistat amuzaţi la spectacol. Unul dintre ei spune că a chemat poliţia, dar nici după jumătate de oră aceasta nu a sosit. Autoturismul abandonat a stat ore în şir pe mijlocul drumului.

Acum, poliţia Capitalei va verifica dacă lucrătorii secţiei 24, chemaţi de vecini, şi-au făcut treaba. Miza scandalului de luni seara nici măcar nu este un loc de parcare amenajat şi plătit la primăria de sector. Ci o bucată de trotuar pe care un bucureştean o consideră a lui. Şi-a pus par, şi-a marcat teritoriul şi oricine îi stă în cale are de suferit. Nu este un caz singular, scene ca cea de luni se întâmplă frecvent într-una din puţinele capitale europene fără locuri de parcare.

Observator

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close