Antena 3 CNN Actualitate Cum se prezintă pe internet agresorul bătrânului de 71 de ani. Amenințările bizare pe care le face în timp ce ține un pistol în mână

Cum se prezintă pe internet agresorul bătrânului de 71 de ani. Amenințările bizare pe care le face în timp ce ține un pistol în mână

Cum se prezintă pe internet agresorul bătrânului de 71 de ani. Amenințările bizare pe care le face în timp ce ține un pistol în mână
Sursa foto: sursa foto: Facebook/ Sandy Matei
03 Dec 2017   •   23:35

Un incident șocant s-a petrecut sâmbătă în Piața Victoriei, la câțiva pași de sediul Guvernului.

Citește și: Interviu exclusiv cu bătăușul bătrânului de 71 de ani: "A fost o reacție bărbătească - de la bărbat la bărbat!"

Un bătrân de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar, după ce între cei doi a avut loc un schimb de replici dure. Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a încercat să obțină de la bătrân o reacție referitoare la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei.

Situația a degenerat când cei doi au început să-și adreseze cuvinte jignitoare. După ce bătrânul l-a lovit pe Sandu Matei cu un rucsac, acesta a ripostat cu un pumn care l-a nimerit pe bătrân exact în ochi.

Bătrânul a povestit la "Sinteza Zilei" că, cel mai probabil, Sandu Matei l-a lovit cu un "box", o armă albă din material dur cu găuri pentru degete și cu o creastă zimțată cu care se atacă ținând pumnul strâns. Efectul loviturii cu o astfel de armă este devastator.

Citește și: Interviu exclusiv cu bătrânul bătut sâmbătă în fața Guvernului. Ce nu s-a spus până acum despre incident

Mihai Gâdea și Mircea Badea au prezentat, în ediția de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", detalii halucinante legate de agresor.

Într-una dintre postările sale, Sandy se laudă prietenilor săi de pe Facebook cu o legitimație de acces în Parlamentul României.

În altă postare scrie doar "Am o idee de 8 mm", făcând referire la calibrul cartușelor unei arme de foc.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close