Antena 3 CNN Actualitate Cum se putea distra Videanu în Dubai (GALERIE FOTO)

Cum se putea distra Videanu în Dubai (GALERIE FOTO)

Cum se putea distra Videanu în Dubai <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
05 Ian 2008   •   16:28

Dubai a fost decretat de revista National Geographic capitala mondială a huzurului. Aici, în timp ce Bucureştiul era acoperit de zăpadă, primarul general, Adriean Videanu, putea să se distreze într-unul dintre cele mai excentrice locuri de pe mapamond. Locul cel mai căutat pentru cazare este hotelul Burj Al Arab, cel mai scump şi mai înalt hotel din lume. Hotelul are 28 de etaje, un restaurant subacvatic, patinoar si cinematograf, o platforma suspendata pe care aterizează elicopterele, iar camerele sunt dotate cu paturi rotative.

Potrivit Wikipedia, zilele de joi sunt speciale în Dubai. Din păcate, în ziua de joi, 3 ianuarie, în Bucureşti începea marea înzăpezire, iar Videanu se încurca în declaraţii. Astfel, în Dubai, în serile de joi barurile de noapte sunt mereu pline, când începe week-endul aici, şi fiecare are orchestră şi DJ.

Dubai e considerat şi capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. În funcţie de venituri, poţi cumpăra de aici aproape orice gamă de produse, dintre cele mai excentrice. Dubaiul este şi centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite. Aici, Videanu, cunoscut pentru afacerile sale cu marmură, ar fi putut încheia tranzacţii profitabile pentru companiile lui.

Dar iată în continuare o Galerie foto cu minunăţiile din Dubai, unde Videanu ar fi putut fi în această perioadă.

Click aici pentru galerie foto

Citiţi VIDEANU A MINŢIT. EL A SUSŢINUT CĂ A FOST ÎN BUCUREŞTI LA MAREA ÎNZĂPEZIRE DEŞI ERA PLECAT DIN ŢARĂ

Citiţi CUM ARĂTA BUCUREŞTIUL CÂND VIDEANU ERA PLECAT ÎN STRĂINĂTATE

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close