Antena 3 CNN Actualitate Cum vor învăța elevii din toamnă. Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Cum vor învăța elevii din toamnă. Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Anunț despre noul an școlar. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni, că, după jumătatea lunii august, autoritățile vor anunța cum se vor deschide școlile.

Cum vor învăța elevii din toamnă. Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru
Sursa foto: Hepta
03 Aug 2020   •   17:20

Nu facerm supoziții într-un context în care suntem la o lună și jumătate față de începutul școlii. În a doua jumătate a lunii august vă vom spune exact cum se va deschide școala”, a declarat Nelu Tătaru.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, recent, că este de părere că ar fi complicat ca în România să existe doar școală online și totul se îndreaptă spre un scenariu mixt.

Klaus Iohannis, anunț MAJOR despre noul an școlar: ”Pandemia nu va dispărea până în septembrie”

Ar fi foarte complicat să avem numai școală online. Atunci, sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt. Și în funcție de condițiile locale, vom aveam mai mult școală normală, cu elevii la școală, sau mai multă școală online, sau sistem mixt”, a mai spus Klaus Iohannis.

Măsurile pe care le vom lua sunt gândite în primul rând pentru siguranţa copiilor, a cadrelor didactice şi pentru a asigura un proces educaţional de bună calitate”, a transmis Iohannis.

În anul şolar 2019 - 2020, cursurile au fost suspendate în 11 martie. 

Coronavirus în România, 3 august 2020. Număr surpriză de cazuri de COVID-19. Câte teste s-au efectuat

Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 54.009 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 27.750 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.807 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 823 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 2432 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru şcoală Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close