Antena 3 CNN Actualitate Curtea de apel a amânat judecarea recursului în cazul Sile Pietroi

Curtea de apel a amânat judecarea recursului în cazul Sile Pietroi

Curtea de apel a amânat judecarea recursului în cazul Sile Pietroi
25 Iun 2008   •   09:55

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au amânat judecarea recursului cerut de procurori în urma punerii în libertate a grupării lui Sile Pietroi de Tribunalul Bucureşti. Instanţa de judecată a considerat că există un viciu de procedură. În plus, principalul acuzat se află în spital.

Membrii grupării conduse de Sile Pietroi au fost reţinuţi săptămâna trecută, în urma mai multor descinderi ale poliţiei, fiind acuzaţi de tentativă de omor, lipsire de libertate şi tâlhărie. Ei au fost eliberaţi, însă, de magistraţii Tribunalului Bucureşti. În motivare, tribunalul a arătat că pentru acuzaţia de tentativă de omor, poliţia nu a adunat toate dovezile şi mărturiile necesare. Iar în cazul altor capete de acuzare, martorii şi-au schimbat declaraţiile.

În urma descinderilor în forţă ale poliţiei, de acum o săptămână, au fost reţinuţi în Capitală şi în judeţul Ilfov 25 de suspecţi consideraţi periculoşi sub acuzaţii precum tentativă de omor, lipsire de libertate, tâlhărie sau şantaj. Anchetatorii ?au intrat pe fir? în octombrie anul trecut, când gruparea lui Sile Pietroi s-a răfuit cu clanul Chira.

După ce membrii clanului Chira au fost arestaţi, oamenii lui Sile Pietroi au fost filaţi, fiind interceptate convorbirile de pe zeci de telefoane mobile. Sile Pietroi este un cunoscut al lumii interlope, el reuşind să instaureze teama în Sectorul 2, Glina, Căţelu şi nu numai. Împotriva celor reţinuţi sunt înregistrate la poliţie 11 plângeri de înşelătorie. Victimele erau oameni de afaceri, patroni şi chiar avocaţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close