Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Apel eliberează din arest şase membri ai clanului Duduienilor

Curtea de Apel eliberează din arest şase membri ai clanului Duduienilor

Curtea de Apel eliberează din arest şase membri ai clanului Duduienilor
29 Sep 2008   •   17:40

Ultimii şase membri din clanul Duduienilor, care au fost arestaţi în februarie 2007 pentru infracţiuni de violenţă, vor fi eliberaţi luni de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a înlocuit arestarea preventivă a membrilor clanului cu interdicţia de a părăsi localitatea.
La începutul anului trecut, douăzeci de membri ai clanurilor Duduienii şi Caranii au fost prinşi de autorităţi în urma unor descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Ialomiţa şi Giurgiu, iar zece dintre ei au fost cercetaţi în libertate. Ulterior, mai mulţi membri ai clanului Duduienilor au fost eliberaţi din arest în urma deciziilor Instanţei.
Potrivit anchetatorilor, membrii grupării sunt acuzaţi de tentativa de omor, furt auto şi şantaj. Membrii clanurilor, grupaţi câte cinci, intrau înarmaţi cu săbii sau topoare în locuinţele victimelor şi le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii. De asemenea, infractorii încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile.
Tot conform surselor oficiale, mai multe persoane ar fi fost şantajate de membrii clanului, iar prejudiciile au variat între 12 şi 25.000 de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close