Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Conturi verifică Primăria Capitalei

Curtea de Conturi verifică Primăria Capitalei

Curtea de Conturi verifică Primăria Capitalei
04 Dec 2007   •   12:41

Curtea de Conturi va face un control la Primăria Capitalei. Senatorii au adoptat marţi, cu 42 de voturi pentru, un proiect de hotărâre legat de necesitatea unui astfel de control. Proiectul prevede ca raportul întocmit de Curtea de Conturi să fie înaintat Senatului. Senatorii vor să afle astfel cum au fost cheltuiţi banii contribuabililor de către Primărie Bucureşti.

Adriean Videanu a declarat că un control de la Curtea de Conturi este binevenit oricând, chiar dacă ultima verificare a fost făcută în iulie. Acesta a spus că decizia Curţii de Conturi a venit ca urmare a contrlolului de fond realizat la Primăria Capitalei. Acesta va pune la dispoziţia Senatului raportul controlului dispus de Curtea de Conturi. primarul Capitalei crede că decizia este una politică şi că este convins că rezultatul va fi unul favorabil, pentru că niciun leu nu se poate cheltui fără acordul Consiliului General.

PC a depus luna trecută la Senat un proiect de hotărâre privind efectuarea unui control al Curţii de Conturi la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Parlamentarii vor să afle şi cum a folosit Adriean Videanu banii alocaţi pentru asfaltare şi pentru înlocuirea bordurilor stradale.

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close