Antena 3 CNN Actualitate Magistraţii au decis! Dan Diaconescu poate pleca din România. Locaţia unde îşi va petrece Sărbătorile Pascale

Magistraţii au decis! Dan Diaconescu poate pleca din România. Locaţia unde îşi va petrece Sărbătorile Pascale

Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată, poate părăsi România.

Magistraţii au decis! Dan Diaconescu poate pleca din România. Locaţia unde îşi va petrece Sărbătorile Pascale
Sursa foto: Facebook Dan Diaconescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   17:06

Dan Diaconescu le-a cerut magistraților din Constanţa să-i fie acceptată cererea de a merge în Bulgaria în perioada 28 aprilie – 8 mai.

Judecătorii au admis cererea şi îi permit lui Dan Diaconescu să plece din România.

“Încuviințează părăsirea teritoriului României de către inculpatul D.C.D. (…), aflat sub măsura controlului judiciar, pentru a se deplasa în Bulgaria (Nisipurile de Aur), în perioada 28.04.2024, ora 08:00 -08.05.2024, ora 22:00, pe traseul municipiul Bucureşti - Giurgiu, Giurgiu - Ruse - Nessebar şi retur”, se arată în minuta instanței, potrivit news.ro.

Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Dan Diaconescu, trimis în judecată în dosarul în care a fost filmat pe ascuns cu o minoră

"În sarcina inculpatului s-au reținut următoarele: În jurul datei de 19.11.2020 şi în jurul datei de 22.11.2020, D. C.-D. a întreținut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani şi 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în municipiul București", au stabilit procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Diaconescu este acuzat şi pentru fapte petrecute în lunile august și septembrie 2020.

"În jurul datei de 20.09.2020 şi în jurul datei de 22.09.2020, inculpatul D. C.-D. a întreținut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta este minoră şi că practică prostituția, contra sumei de 800 de lei (...), în timp ce se aflau în camera unui hotel, situat în stațiunea Olimp din județul Constanța. În jurul datei de 15.08.2021 şi în jurul datei de 16.08.2021, inculpatul D. C.-D. a întreținut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta este minoră şi că practică prostituția, contra sumei de 800 de lei (...), în timp ce se aflau în dormitorul apartamentului martorului G. G.-V., situat în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanța", au mai precizat procurorii.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close