Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, din nou dezlănțuită! Acuzații grave la adresa PNL și a lui Raed Arafat

Dana Budeanu, din nou dezlănțuită! Acuzații grave la adresa PNL și a lui Raed Arafat

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a demarat o campanie adresată românilor din diaspora cu mesajul că există locuri de muncă disponibile în ţară în special în sectorul HoReCa.

Dana Budeanu, din nou dezlănțuită! Acuzații grave la adresa PNL și a lui Raed Arafat
de Gabriel Dano    |    17 Iul 2020   •   19:45

"Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, prin Direcţia Generală Turism, demarează campania "Trăieşte, Munceşte, Pofteşte Româneşte!", o iniţiativă dedicată românilor din diaspora, care s-au întors recent în ţară sau îşi doresc să o facă. Mesajul pe care dorim să îl transmitem este unul simplu: Vă aşteptăm acasă! Avem locuri de muncă pentru voi, în mod special în domeniul HoReCa", precizează comunicatul oficial.

Dana Budeanu, mesaj pentru diaspora: Veniți ca să fiți arestați!

Campania aceasta nu este văzută cu ochi buni de Dana Budeanu. Celebrul designer a ironizat, vineri, această inițiativă:

"Ministerul Turismului, pe banii mei, invită diaspora să se întoarcă acasă, unde e cel mai bine! Veniți acasă, în singura țară din lume unde ești arestat dacă ai orice virus transmisibil, unde restaurantele sunt închise, unde te amendează daca îți faci ziua de naștere sau n-ai masca pe nas, unde ești terorizat, unde 50% dintre angajati sunt pe ajutor de somaj, unde guvernul te amenință de dimineața până seara pentru orice! Venitț! Arafat și PNL veghează pentru voi!", a scris Dana Budeanu, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close