Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, verdict final: Cine este fătălăul anului 2020

Dana Budeanu, verdict final: Cine este fătălăul anului 2020

Revelion 2021 la Antena 3. Antena 3 a pregătit un program exploziv de veselie, artificii şi ştiri în mai multe ediţii speciale. În exclusivitate, Dana Budeanu a dat un verdict final prin care a anunţat cine este fătălăul anului 2020.

Dana Budeanu, verdict final: Cine este fătălăul anului 2020
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   22:45

Dana Budeanu a oferit în exclusivitate un verdict final în cadrul ediţiei speciale de Revelion 2021 prezentată de Adrian Ursu şi Nadina Câmpean.

Ea a precizat că aceste momente marcate de resticţii din cauza pandemiei cu coronavirus, i-au adus aminte de revelioanele superbe dinainte de revoluţie.

"Nu ştiu dacă generaţia asta nouă ştie despre revelioanele superbe care se făceau înainte de revoluţie, culmea la televizor. Am specificat în mod special că, aceste revelioane erau fimalte şi regizate înainte de revoluţie când, credeţi-mă ce s-a întâmplat în ultimele luni, adică în acest an, era apă de ploaie pentru ce se trăia atunci. Şi totuşi oamenii trăiau la maximum, petreceau la maximum, cum o fac şi în această seară, domnul Arafat. Toată lumea petrece domnul Arafat. Toată lumea, toată ţara, toate cartierele, eu ştiu 30, 40 de petreceri ca să ştiţi. La una merg eu", a spus Dana Budeanu.

Întrebată dacă şi-a imaginat vreodată dacă va trăi aceste momente în care oamenii sună la 112 să se denunţe, pentru încălcarea măsurilor de protecţie anti-Covid-19, Dana Budeanu a precizat că nu se aştepta la naţia asta.

"Sincer, mie mi se părea că suntem mişto, că avem viaţă în noi, că suntem cuva aşa de prin Sicilia, nu ştiu Spania, sudul Spaniei, etc. Eu nu am crezut că suntem atât de fătălăi", a mai spus Dana Budeanu.

Urmărim dialogul incendiar cu Dana Budeanu care dă un verdict final: cine este fătălaul anului 2020, în materialul de mai jos

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close