Antena 3 CNN Actualitate Cum arată Sectorul 4 la patru luni după ce Daniel Băluţă a fost reales ca primar

Cum arată Sectorul 4 la patru luni după ce Daniel Băluţă a fost reales ca primar

Daniel Băluţă a obţinut un nou mandat la Primăria Sectorului 4, al doilea, după ce a câştigat la o diferenţă majoră şi are în plan să construiască încă 50.000 de locuri de parcare şi cel mai mare cabinet de stomatologie din Bucureşti.

Cum arată Sectorul 4 la patru luni după ce Daniel Băluţă a fost reales ca primar
de Cristi Popovici    |    27 Ian 2021   •   20:40

Au trecut patru luni de la alegerile locale şi Antena3 a încercat să afle miercuri ce s-a schimbat de când Daniel Băluţă a devenit primar în Sectorul 4. Cristi Popovici, reporter Antena 3, a stat de vorba cu primarul Daniel Băluţă, dar şi cu locuitorii din acest sector.

Cei mai mulţi cetăţenil au cuvinte de laudă la adresa primarului şi a realizărilor sale. 

„Este de admirat pentru tot ce a făcut în acest Sector. A făcut numai lucruri bune. 7 parcări a făcut plus piaţa nouă, care e la un nivel internaţional", spune o doamnă din Sectorul 4.

„A făcut treabă bună. A făcut parcuri, a făcut tot ce trebuie", a spus un alt cetăţean.

În cele 4 luni de când a fost reales ca primar, Daniel Băluţă a continuat să dezvolte proiectele începute în anul anterior.

Daniel Băluţă: "În următorii 4 ani, plănuim să creăm 50.000 de locuri de parcare"

„Este normal şi i-am obişnuit pe oameni ca promisiunile ce le facem să fie onorate. Vreau să vă anunţ cu foarte mare bucurie că am început deja partea de proiectare, avem locaţiile unde vor fi amplasat parcările."

„Dorim să iniţiăm o procedură de parteneriat public-privat, pentru a rezolva şi problema finanţării acestor locuri de parcare, de care Sector 4 are nevoie."

„Am reuşit în anii ce au trecut să facem 20.000 de locuri de parcare şi dorim ca în aceşti 4 ani să ajungem la 50.000 de locuri de parcare în plus. (...) Vor fi toate tipurile de parcări, la suprafaţă, subterane, vom avea inclusiv parcări situate la periferia oraşului", a spus Daniel Băluţă, singurul primar PSD din Bucureşti.

Daniel Băluţă: "Licitaţia publică pentru construirea podului peste Dâmboviţa ar trebui să înceapă în noiembrie"

Edilul a vorbit şi despre un proiect ambiţios pe care vrea să-l înceapă alături de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, un pod peste Dâmboviţa în cartierul Vitan: „Eu cred ca este fezabil ca până la sfârşitul acestui an, partea de proiectare să fie realizată, iar procedurile efective de licitaţie publică să fie demarate în jurul datei de 1 Noiembrie, dacă toate lucurile decurg cum trebuie."

„În a doua jumătate a anului viitor, cu siguranţă lucrurile pot începe. Este nevoie de extrem de multă atenţie, de specialişti, iar acestea consumă timp."

„Dorinţa de a pune în practică o idee care va scuti timpul tuturor este benefică bucureştenilor şi sunt convins că dacă Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 3 şi Primăria Sectorului 4 îşi unesc forţele, finele anului 2023 ne va permite să avem acest pasaj."

 

×
Subiecte în articol: Daniel Băluţă sector 4
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close